REVIEW: Tusul de ochi Astor 24h Perfect Stay

Astor-24h-Perfect-Stay

Chilipirurile se incadreaza,de obicei, in doua categorii. Exista, in primul rand, produsele care te fac sa realizezi de la prima folosire de ce erau reduse si nu mai primesc si o a doua folosire, si , in al doilea rand, produsele alea fabuloase care par facute special pt tine. Tusul de ochi Astor 24h Perfect Stay a dovedit ca se incadreaza, cu siguranta in a doua categorie.

(Si pentru ca nu am mai spus-o de mult: Perfect Stay? Mai degraba Purrfect Stay)

Marile mele probleme cu eyeliner-ul gel sunt ca, in primul rand, nu am gasit pana acum o pensula pentru eyeliner pe care sa o manuiesc cu suficienta dexteritate si, in al doilea, nu imi place ideea ca trebuie sa iau si pensula de eyeliner dupa mine in caz ca va fi nevoie sa-mi retusez machiajul (hai sa fim seriosi, pana si fardul de pleoape se poate aplica fara ustensile in caz de urgenta).

Tocmai de aceea mi-a placut tusul Astor atat de mult. Aplicatorul, o pensula similara celei de la un eyeliner lichid, este perfect pentru a aplica gelul. Fibrele pensulei sunt suficient de moi pentru a nu zgaria, dar suficienti de rigide pentru a fi usor de controlat. Si, in plus, dupa ce ai terminat de folosit pensula, aceasta revine in locsorul ei, in interiorul capacului. Ingenios, nu?

Cand vine vorba de tus tin foarte mult sa fie intens si pigmentat. Pur si simplu nu poti obtine codite perfecte atunci cand trebuie sa suprapui strat dupa strat de eyeliner pana ajungi la nuanta dorita. Spre marea mea bucurie, aceasta cerinta a fost indeplinita. Tusul este o nuanta de negru intens, care nu isi prierde stralucirea pe parcursul zilei. Nu l-am testat timp de 24 de ore, dar 10 cu siguranta rezista.

Totusi, spre deosebire de alte produse de acest gen Astor 24h Perfect Stay nu se usuca ca adevarat niciodata. Dupa un minut sau doua de la aplicare, nu mai este la fel de predispus transferului. Pentru a fixa cat mai bine tusul, eu prefer sa folosesc un primer si o pudra sau un fard de pleoape deschis la culoare inainte de face coditele . Dupa uscare, tusul ramane in continuare un pic lucios, deci nu este cea mai buna alegere in caz ca vrei sa il intinzi pentru un machiaj smokey.

Astor 24h Perfect Stay a fost cu siguranta o achizitie buna pentru trusa mea de farduri si la un pret asa de bun, cu siguranta il voi mai cumpara.

Va invit in comentarii sa imi spuneti care este eyelinerul vostru drugstore preferat.

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.