Biroul tau, un adevarat altar

birou

Astazi o sa vorbim despre un loc unde petrecem foarte mult timp, sa-i spunem zona noastra de lucru si piesa de rezistenta a creatiilor noastre.Este vorba de birou, partea cea mai importanta din casa ta.

Eu am un astfel de birou unde stau si lucrez, am facut din zona respectiva un loc de relaxare, un spatiu in care sa ma simt confortabil si unde sa gasesc mereu inspiratie atunci cand am nevoie. Incearca sa transformi biroul din acel loc monoton si stresant intr-unul mult mai primitor si mai cald.

Tu trebuie sa-ti dotezi locul unde lucrezi cu toate dispozitivele de care ai nevoie cat si de lucruri care sa iti dea acel sentiment placut de care ai nevoie atunci cand cauti acel moment de inspiratie. Incearca sa-ti decorezi camera cu diferite obiecte comune care sa te faca sa te simti acasa, pentru ca atunci cand zici “acasa”, spui totul.

In biroul tau trebuie sa existe atat obiecte de birotica ca de exemplu, perforatoare hartie, capsatoare, agrafe si multe alte obiecte necesare acestei munci. Pentru cumpararea lor mult mai ieftina, incearca sa accesezi unu din magazinele de birotica online, acolo o sa gasesti tot ce ai nevoie pentru dotarea biroului tau cu toate echipamentele de acest gen.

Eu am incercat sa-mi creez propriul birou dupa bunul meu plac si dupa viziunea mea, am varuit peretii intr-un albastru marin, am incercat sa trec de contrastul dintre alb si negru deoarece ma face sa ma simt mult mai apasat. In ceea ce priveste culoarea mobilei am mers pe un alb lucios, care sa ma duca cu gandul la norii de pe cer, iar obiectele de decor au fost nenumarate tablouri cu familia mea, deoarece acestia reprezinta totul pentru mine, familia este sursa mea de incredere si inspiratie.

Alege si tu sa faci din biroul tau un loc mult mai placut lucrului, lecturii si nu numai. Personalizeaza-l dupa bunul tau plac si fa-l sa te reprezinte pe tine in totalitate.

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.