Cat de multi carbohidrati pot sa mananc ?

Acei carbohidrati nu vor fi stocati permanent ca grasime corporala; ei o sa fie folositi pe post de combustibil si va ajuta la refacerea nivelelor de glicogen din corp- o sursa de “rezerve de zahar din sange” ce sunt stocate in ficatul tau si in masa ta musculara.

Poate ca arzi mai putine calorii atunci cand dormi, dar tot arzi calorii. Daca consumi un mar inainte de culcare, corpul tau nu va avea nici o problema sa gaseasca moduri de a arde acele 120 de calorii in urmatoarele 7 pana la 8 ore.

Toate acestea fiind spuse, exista totusi un sambure de adevar in sfatul de mai sus. Gustarile luate din impuls au loc in mod obisnuit in timpul serii. Prin “impuls” ma refer la acele alimente care iti depasesc TDEE- ul, inclusiv acea punga de chipsuri pe care ai rontait-o in timp ce te uitai la emisiunea ta preferata si de castronul de inghetata si de unt de arahide pe care l-ai devorat dupa ce intalnirea de pe Tinder a mers prost de tot.

Multe dintre aceste tipuri de alimente contin foarte multi carbohidrati si, prin urmare, structura regulii de 6 seara te-ar putea face sa te gandesti de doua ori la ceea ce faci.

Prin urmare, acest lucru inseamna ca poti manca toti carbohidratii pe care ii doresti, atat timp cat nu iti depasesti valoarea TDEE ? Contrar a ceea ce au spus tipul de la Twinkle Diet si de la McDonalds Diet au zis, raspunsul e nu. (ca sa fie oficial, ambii si-au temperat de fapt dietele cu salate sau cu alte astfel de produse. Presa doar a esuat sa mentioneze acest lucru).

Ok, in acest ultim punct chiar s-a vorbit de pierderea in greutate. Dar acesta este un efect secundar fericit care apare in urma unei diete alimentare mai sanatoase. Multi oameni folosesc pierderea in greutate ca motivatie initiala pentru a isi imbunatati dietele alimentare, dar daca isi urmeaza dietele pentru o perioada destul de lunga de timp, ei se pot bucura si de aceste beneficii care trec de superficialitate.

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.