Intrebari frecvente despre ventuze terapeutice

ventuze din silicon colorate

Preocuparea pentru beauty si tot ce reprezinta acest domeniu este una destul de des intalnita in cazul femeilor frumoase, moderne. Adica a celor doamne si domnisoare care vor sa stapaneasca lumea. Desigur, nu ne referim aici la intreaga planeta, ci la universul lor. Este foarte important sa fii stapana propriului univers. Avand n vedere acest lucru, femeile care aleg sa arate bine in fiecare zi, stiu o multime de lucruri despre tehnicile de beauty, inclusiv despre cele populare, dar mai putin conventionale precum ventuze terapeutice. Insa, pentru a ne lamuri care este treaba cu toate acestea, am pragatit un ghid complet cu raspunsurile de care ai nevoie.ventuze din silicon colorate

Ventuze terapeutice – cand se dovedesc ele un remediu eficient pentru cei care se hotarasc sa le incerce?

Terapia cu ventuze nu este una descoperita de curand, ci ofera rezultate bune pentru organism inca din cele mai vechi timpuri. Se zvoneste ca ea ar fi aparut undeva pe taramurile chinezesti, avand rolul de a vindeca diverse afectiuni, dar si de a conduce la un masaj relaxant. De exemplu, daca te confrunti cu migrene sau tulburari grave ale somnului, daca depresia sau starea de oboseala s-au instalat deja, o idee buna este sa apeleze la aceasta terapie. De asemenea, cand vine vorba de ventuze terapeutice, trebuie sa stii ca acesta sunt exact ce ai nevoie pentru a scapa de o raceala grava sau de dureri de spate.

Ventuze din silicon vs ventuze din sticla – care sunt modelele cele mai bune pentru terapie?

Ambele au rolul lor. Cele din silicon se folosesc inclusiv acasa, deoarece sunt usor de aplicat si de folosit. Cele din sticla se gasesc mai ales in centrele de wellness sau spa. Insa, acestea nu sunt singurele diferente demne de luat in calcul. De exemplu, cele din silicon se aplica pur si simpla pe piele si functineaza pe baza vacuumului, pe cand cele din sticla au nevoie de o sursa de caldura care sa duca la eliminarea oxigenului lor pentru a oferi rezultate bune. Desigur si in cazul acestora vorbim de vacuum, doar ca incalzirea ajuta la obtinerea acestui efect. Astfel, daca intentionati sa aplicati singure ventuzele, este clar ca cele din silicon se dovedesc o alegere mai inteleapta.

Ce trebuie sa aveti in vedere atunci cand achizitionati ventuze terapeutice?

Mai intai de toate, acestea nu se vand separat, ci la set. Nu puteti cumpara 1-2 ventuze, ci cate sunt in setul respectiv. In al doilea rand, alegeti materiale de caliate. De exemplu, cele din silicon sunt o recomandare destul de buna, insa poate cele din plastic pot parea tentante. Ideea este ca in ceea ce priveste ventuzele din plastic o problema este reprezentata de faptul ca ele se pot usca.

Nu exista diferente in ceea ce priveste culorile pe care le pot avea ventuzele, ci este doar o problema de stil si preferinte. Dimensiunile pot varia si ele. Daca este vorba de o terapie cu ventuze pentru fata, ideale pentru a combate ridurile,a tunci dimensiunile vor fi mai mici. In schimb, daca este vorba de ventuze terapeutice cu rol anticelulitic, acestea pot avea dimensiuni mai mari.

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.