In februarie sarbatorim iubirea

sarbatorim-iubirea

Fie ca ne raportam la traditia vestica de unde in ultimii ani am preluat sarbatoarea Sfantului Valentin pe 14 februarie, fie ca ramanem fideli propriilor noastre obiceiuri si celebram Dragobetele pe 24, un lucru ramane cert – ultima luna de iarna este cea dedicata iubirii romantice. “Faurar” cum era denumita in popor, reprezenta si perioada anului in care gospodarii se pregateau pentru muncile de primavara si isi faureau noile unelte.

Aceasta perioada a anului poate reprezenta pentru noi pregatirea pentru un nou inceput, asteptarea fascinanta a primaverii, primenirea iubirii in casele si in sufletele noastre. De aceea poate, acum mai mult decat oricand in timpul anului, este momentul pentru schimbare si inceputul curateniei de primavara, mai ales daca dorim sa ne infrumusetam casele intr-un spirit romantic, cald si potrivit unei vieti pline de afectiune.

Poate v-ati mutat de putin timp impreuna si atunci este un moment propice pentru a decora asa cum va place «voua». Este exact perioada cunoasterii si a micilor batalii castigate, a micilor compromisuri de dragul iubirii. Ea poate vrea un perete lila. El poate isi doreste un covor mare verde in mijlocul sufrageriei. Impreuna veti avea ocazia sa le incercati pe toate si sa acordati diapazonul casei la cel al personalitatii voastre.

Poate formati un cuplu de mult timp si vi se pare ca locuiti dintotdeauna impreuna, in acest caz, nimic nu e mai potrivit decat o schimbare ampla care sa va readuca mai aproape unul de celalalt si care sa va re-inventeze in acelasi timp. Alaturi de partener, inarmati cu entuziasm, harnicie si voie buna, puteti face din vechea casa un spatiu nou, numai al vostru, in care sa va simtiti mereu bine, care sa va reprezinte pe fiecare ca si individualitate dar si impreuna ca si cuplu.

Dar luna iubirii nu este destinata numai cuplurilor, si o persoana care locuieste singura se poate bucura de un nou inceput, poate sa aleaga sa fie deschisa catre iubire si catre o viitoare viata in doi. De cele mai multe ori interiorul ne spune multe despre personalitatea noastra si despre cat suntem dispusi sa impartim cu un partener ipotetic.

Trecerea in revista elementelor

Uneori la o trecere in revista a elementelor ce ne compun casa am putea fi surprinsi ca ea este gandita ca pentru unul si ca nu isi asteapta perechea, caz in care, o schimbare de perspectiva ar putea fi binevenita, pentru a pregati terenul unei viitoare relatii armonioase.

Daca va intrebati cum poate rezona casa noastra cu aceasta perioada a re-nasterii si a iubirii, ei bine, veti gasi pe VreauCuloare.ro mai multe sfaturi, materiale si sugestii. La rubrica Feng Shui Stil veti gasi cateva sfaturi pentru o viata de cuplu armonioasa prin intermediul culorii; la Sugestii am vorbit despre rosu, vedeta acestei luni si cum poate fi el adus in casele noastre exploatand natura sa pasionala; la rubrica Tendinte veti gasi un articol amplu despre texturi, culori si materiale si cum pot fi ele folosite pentru a crea interioare bogate, calde si potrivite pentru o viata plina de pasiune, in doi.

Aceasta este luna iubirii si a fauririi. Luna pregatirii pentru noile inceputuri si pentru viata in doi. Indiferent in ce situatie te-ai afla, profita de soarele de afara, de asteptarea primaverii si de energia frumoasa care apare in fiecare dintre noi in aceasta perioada si apuca-te sa schimbi ceva in jurul tau: fie ca vei vopsi un perete, fie ca vei cumpara un tablou, fie ca vei renova intreaga casa. Iar daca ai un partener, implica-l si pe el/ea in acest demers astfel incat, in final, schimbarea si evolutia sa fie rezultatul muncii voastre in echipa si a sentimentelor ce va unesc.

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.