Pentru că nu există bărbatul perfect…

Iti propun un joc interesant azi. Observă triunghiul alăturat și prioritizeaza două dintre cele 3 caracteristici, pentru a vedea felul în care tu acorzi importanță celor 3 calități esențiale ale partenerului/partenerei. 

 Referitor la variabila ”Inteligența”, aici ne gândim la o persoană cu un IQ crescut, cu o abilitate de conversație ridicată și un simț al umorului considerabil.

 În ceea ce privește ”Frumusețea”, aici ne referim strict la o persoană cu atractivitate fizică ridicată, care mereu se îngrijește și care acordă o importantă majoră felului în care arată.

 Iar ultima caracteristică esențială – “Stabilitatea emoțională” se referă la abilitatea partenerului de a se calma în urma unei dispute sau de a acționa rațional atunci când se confruntă cu anumite probleme emoționale. Mai mult de atât, acest partener va fi mereu fidel și va fi mereu alături de tine, și la bine și la greu. 

 În cazul meu, dacă ar fi să aleg două caracteristici, răspunsul meu ar varia, în funcție de starea mea și momentul provocării. De exemplu, în acest moment aș merge pe Inteligență și Stabilitate emoțională deoarece consider că e important să mă pot bizui pe partenerul meu, să-mi fie fidel și mai ales, să știe ce vrea de la viață și să facă tot posibilul să atragă succesul de partea lui. Însă, dacă m-ai surprinde într-un alt moment, la o petrecere de exemplu, unde vezi doar oameni aranjați, probabil aș merge cu ”Inteligenta” și ”Frumusete”. E foarte important să fii atrasă de partenerul tău și să simți fluturi în stomac de fiecare dată când îl vezi.

 După cum putem observa, triunghiul acesta poate suferi modificări, în funcție de contextul în care ne aflăm și de starea pe care o avem.

 Dacă te-aș întreba acum pe care dintre cele trei ai sacrifica în găsirea partenerului, ce mi-ai răspunde? La care ai renunța mai ușor și de ce?

Ce cadouri vor bărbații?

De multe ori, este mai ușor pentru bărbați să găsească darul perfect pentru femei și dacă nu e așa, cu siguranță femeile le vor da anumite hint-uri.

 Însă în cazul bărbaților, lucrurile nu stau tocmai așa. Ei vor merge pe ideea conform căreia: ”Orice îmi dăruiești tu este special” sau mai rău ”Nu am nevoie de nimic”. Din această cauza, este extrem de dificil pentru femei să găsească cadoul potrivit pentru bărbați.

 Prin urmare, îți propun anumite idei pe care le poți lua în considerare atunci când dorești să faci un cadou special unui bărbat din viața ta și te confrunți cu dificultăți.

 Fiecare bărbat are în el anumite caracteristici a la Indiana Jones. Așa că, te poți gândi la un portmoneu special făcut din piele de șarpe sau aligator. În orice caz, să fie făcut dintr-un material mai special. Cu siguranță, îi va plăcea.

 În cazul în care partenerulului îi place să bea bere, caută să-i cumperi un pachet de 6 beri, fiecare bere provenind din altă țara.

 În cazul în care partenerul tău este un împătimit al fotbalului, îi poți achiziționa un tricou cu fotbalistul preferat sau o minge de fotbal. Așa că, află care este echipa lui preferata și fă-i o surpriză plăcută.

 Dacă iubitul tău a avut o perioadă mai grea la serviciu, plină de responsabiliti, muncind deseori cu mult pentru program, fă-i cadou câteva ședințe la un masaj de relaxare. Cu siguranță va aprecia gestul tău!

 Dacă îți consideri partenerul cam dezorganizat, atunci te poți gândi să-I cumperi o agendă electronică în care el să-și planifice fiecare task.

 În cazul în care iubitul tău este o persoană practică și știi că are nevoie de cauciucuri de iarnă sau ochelari pentru ski, nu ezita sa-i cumperi aceste lucruri. Cu siguranță se va bucura de utilitatea cadoului.

 Dacă partenerul tău este o fire romantică, ocupă-te tu de organizarea unei mici escapade romantice la munte în care să fiți numai voi doi și să vă bucurați de intimitate.

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.