Biochem A – Protejeaza lemnul cu Zendol B, solutie completa!

Biochem-A

Cu totii stim ca lemnul este un excelent material de constructii. Este un bun izolator termic si fonic, este usor de prelucrat, are un pret accesibil si in plus, da nastere unor constructii deosebite din punct de vedere estetic. Cu toate acestea, lemnul are un mare dezavantaj la capitolul rezistenta.

Lemnul brut contine oua daca nu chiar larve de carii, motiv pentru care trebuie tratat corespunzator cu solutii anti-insecte, anti-fungi si anti-carii. Prin aplicarea de tratamente creste durabilitatea materialului si automat, longevitatea constructiei.

De regula, un tratament complet include o serie de substante menite sa asigure lemnului rezistenta la umiditate, mucegaiuri, insecte si foc. Toate la un loc inseamna costuri destul de mari si procese elaborate de aplicare. Noi am gasit solutia care aduna beneficiile tuturor acestor substante intr-una singura: Zendol B, biocid pentru protectia lemnului produs de Biochem A.

Biochem A, companie ce ofera expertiza in zona biocizilor industriali (solutii de protectie impotriva biodeteriorarii materialelor), vine in intampinarea ta cu un produs modern si unic, gratie actiunii multiple: Zendol B. Aceasta solutie este activa impotriva unei game largi de mucegaiuri lignicole si insecte xilofage, protejand lemnul de biodegradare. Pe scurt, Zendol B iti protejeaza intreaga investitie!

Zendol B – Protectie eficienta impotriva mucegaiului si insectelor

Lemnul reprezinta unul dintre cele mai utilizate materiale in constructii. In ciuda avantajelor pe care le ofera, lemnul nu este un material durabil… dar poate fi cu ajutorul unor tratamente speciale.

Fiind un material natural, lemnul ofera un mediu optim de dezvoltare pentru mucegai si carii. Avand mai multe cicluri de viata (mai exact patru stadii succesive de dezvoltare: ou, larva, adult si insecta), cariile se hranesc din lemn producand gauri inestetice, care in timp duc la degradarea constructiei.

Important de retinut este faptul ca larvele pot ramane in interiorul lemnului chiar si 12 ani (!) timp in care pot produce daune majore. Mai mult, o femela poate sa depuna in jur de 80 de oua in crapaturile unui lemn afectat. Chiar daca ouale sunt invizibile ochiului uman, daunele produse de insectele ajunse la maturitate se pot vedea cu ochiul liber.

Prezenta umiditatii favorizeaza, de asemenea, degradarea biologica a lemnului, din cauza actiunii ciupercilor si mucegaiului. Zendol B vine sa elimine toate aceste pericole!

Biochem A – Producator de Zendol B, solutie completa de tratare a lemnului

Pentru inlaturarea tuturor problemelor create de prezenta insectelor (carii, larve, oua) si a mucegaiului, apeleaza la Biochem A si comanda o solutie inovatoare: Zendol B.

Daca pana acum erai nevoit sa utilizezi combinatii de fungicide si insecticide pentru a obtine rezultate vizibile, cu Zendol B toate aceste griji (si cheltuieli suplimentare) dispar. Zendol B este eficient ca fungicid si insecticid pentru tratarea lemnului prin imersie, vid sau presiune, ca produs de protectie a lemnului din padure si nu numai.

Zendol B este ideal pentru urmatoarele aplicatii:

– cherestea de fag aburita sau de fag proaspat debitat

– cherestea de rasinoase

– busteni si cioate care sunt exploatate

– lemn de rasinoase debitat proaspat

– lemn de constructii

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.