ZIUA INDEPENDENȚEI: RENAȘTEREA

Filmul pe care l-am vizionat la cinematograf in acest weekend este  Ziua Independenței: Renașterea este in 2016 un film american science fiction, film regizat de Roland Emmerich și scris de Emmerich, Dean Devlin, Nicolas Wright, James A. Woods.

Acesta a fost lansat de  Century Fox în 2D, 3D și IMAX 3D pe 22 iunie 2016, în mai multe piețe, și apoi în Statele Unite și Canada două zile mai târziu, iar pe 24 iunie filmul a primit recenzii negative de la critici, care au găsit secvențele de complot și de acțiune pentru a fi exagerate și întortocheate, deși unii au lăudat umorul său general. Ziua Independenței a avut încasări de peste 143 milioane $ in intreaga lume.

La douăzeci de ani după evenimentele din filmul precedent, comunitatea internațională și-a revenit, iar Organizația Națiunilor Unite a creat ESD (Pământ spațiu de apărare), un program unit de apărare la nivel mondial , care servește drept Pământului ca sistem de avertizare timpurie. Principala forță de apărare folosește tehnologia din resturile recuperate ale forțelor străine, cu forțele militare asamblate pe Luna, Marte, și Rhea, în timp ce Area 51 a devenit sediul central ESD.

La bordul navei, ei descoperă că nava a fost o gaură de foraj și că extratereștrii au trimis un apel de primejdie pentru planeta înainte de înfrângerea lor. Mai mult decât atât, Umbutu și fostul președinte al SUA, Thomas Whitmore a experimentat viziuni recurente extraterestre încă de la întâlnirile lor personale cu extratereștrii și a încercat să le descifreze.

O navă sferică iese dintr-o gaură de vierme în apropierea sediului de apărare. Levinson este convins că aceasta aparține unei rase extraterestre diferite, care este binevoitore și cere guvernului să nu atace. Împotriva ordinelor, pilotul  Jake Morrison preia Levinson,  pe un remorcher spațial. Un Mothership străin la 3.000 de mile , apare dintr -o dată și distruge Luna de bază și sateliți de apărare ale Pământului înainte de a se apropie de Pământ.

MAI VA UITATI LA FILMELE DE LA TV?

Eu am o dilema totala despre o chestie care mi se pare destul de interesanta, oare se mai uita cineva la filme la TV? Eu sincer sa fiu am vazut ultimul film la TV acum vreo cateva luni bune si asta pentru ca s-a nimerit pe HBO un film destul de interesant, pe care nici macar nu l-am vazut de la inceput. Pai adevarul e ca la cate optiuni ai in online, nu prea mai ai cum sa te uiti la TV, mai ales ca majoritatea filmelor pe care le difuzeaza PRO TV sau Antena 1 (cei din urma stau prost rau de tot la capitoulul asta) sunt vechi de cel putin 1 an. Un film, ca sa fie captivant, mai ales cele care se adapteaza la modul de viata, la moda si la evenimentele sociale actuale, trebuie vazut atunci cand apare. Cel mult cu o luna sau doua intarziere, altfel risca sa nu fie deloc inteles.

Ganditi-va ce inseamna sa vezi un film cu glume de 2010. Nu mai au nici un haz, ba de multe ori sunt destul de fade si plictisitoare. Asa ca, daca nu puteti merge la cinema, exista o multime de optiuni online. Eu recunosc ca ma mai uit ocazional pe solarmovie la cate un film care abia a aparut si nu apuc sa merg sa-l vad la cinema.

Chiar acum de curand am vazut unul si anume Suicide Squad. Ia uite ce trailler dragut are:

Destul de captivant si imi pare extrem de rau ca nu am putut sa-l vad in cinema, cred ca ar fi avut o multime de efecte speciale interesante. Dar cum se anunta sa fie cel mai bun film al anului, nu puteam sa-l ratez de tot si sa ramana nevazut. Nici un film nu ramane nevazut, care are feedback bun si pozitiv.

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.