Zambetul care m-a cucerit

Zambetul-care-m-a-cucerit

Imi amintesc si acum prima noastra intalnire de parca ar fi fost ieri. Inca din prima clipa i-am iubit… zambetul. Glumet, plin de viata, radea cu gura pana la urechi, m-a umplut in ziua aceea de energie pozitiva. In noaptea aceea nu am putut sa dorm pentru ca ma indragostisem. Il iubeam pe el si parca ma uram pe mine pentru ca nu puteam fi atat de zambitoare ca el.

Dantura mea nu era atat de perfecta si cred ca pentru prima data in viata am fost constienta de asta si mi-am dorit cu disperare sa ajung in cel mai scurt timp la o clinica stomatologica. A doua zi, la prima ora, mi-am sunat cea mai buna prietena pentru ca stiam ca s-a tot dus in ultimul timp la dentist, iar acesta mi-a recomandat clinica Dental Praxis.

Am cochetat un timp cu un aparat dentar fix pe care nu l-am suportat si cu care mi-a fost rusine si tot in perioada aceea am avut o problema si la o masea pe care nu am mai putut-o salva asa ca a trebuit sa o scot. Acei cativa dinti care nu prea stateau bine s-au semi reparat in scurtul timp in care am tinut aparatul dentar, iar in locul maselei a ramas o gaura de toata frumusetea.

Cum nu am avut probleme si cu alti dinti sau masele am tot amanat sa imi pun maseaua. Mi-a fost frica mereu de dentist, procedurile mi se pareau prea dureroase, iar din cate auzisem, pentru a pune o masea trebuiau stricate alte doua pentru a se putea face prinderea. Dar stiti ce? Tot raul spre bine…

Am ajuns la clinica Dental Praxis unde mi s-a recomandat sa imi fac un implant dentar. Nu exista aceasta tehnica atunci cand mi-am pierdut eu maseaua dar ma bucur ca am asteptat pana acum.

Aceasta procedura nu creeaza deloc durere pentru ca este efectuata sub anestezie si poate fi comparata cu extractia unui dinte fiind un proces similar. Implantul dentar reprezinta o radacina artificiala atasata in maxilar realizata din diferite materiale precum titan sau zirconiu. Pentru ca aceste materiale organismul le respinge foarte rar aceste implanturi au un procentaj de reusita de aproape 100%. In cele din urma gingia va acoperi acest implant, iar la suprafata va ramane doar ce trebuie, adica frumoasa mea masea.

Mi-a placut foarte mult la clinica Dental Praxis pentru ca pentru ei nu am fost doar un pacient pe care l-au pus pe scaun si i-au rezolvat problema. Au discutat cu mine, mi-au explicat toate detaliile, m-au linistit si m-au asigurat ca rezultatul ca fi pe masura asteptarilor mele.

Am avut emotii dar nu mi-a mai fost frica, am simtit durere dar nu pe cea pe care mi-o imaginam eu. A fost atat de bine incat m-am decis sa trec si la pasul urmator si sa scap odata pentru totdeauna de “zambitul cu moderatie”. Mi-am pus in cele din urma si un aparat dentar fix.

Dupa aceasta interventie am renuntat la intalniri cateva zile desi nu ar fi fost necesar. Ma simteam doar putin rusinata si nu puteam sa ii spun ce s-a intamplat. El parca a simtit despre ce este vorba pentru ca a inceput sa imi povesteasca despre dantura lui perfecta. Surpriza! T

ocmai isi daduse aparatul dentar jos si mi-a facut si mi-a spus ca l-a pus la clinica Dental Praxis. Am primit astfel inca o confirmare ca am facut alegerea cea mai buna. M-am simtit mult mai bine stiind ca ma intelege si ca a trecut si el prin ce treceam si eu.

Zambetul lui m-a cucerit, iar acum il cucereste si pe el zambetul meu…

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.