TARZAN – FILMUL CARE M-A CUCERIT!

Legenda lui Tarzan este un film distractiv, care l-am vizionat pe e marele ecran fiind din genul- aventura, romantism, peisaje naturale, animale digitale si oceane frumoase.

Ca un scurt istoric trebuie sa stiti ca acesta a fost ani la rand omul cunoscut sub numele de Tarzan (Alexander Skarsgard), ce a parasit junglele din Africa, dupa o viata traita doar in natura ca John Clayton III, Lord Greystoke, impreuna cu sotia sa iubita, Jane (Margot Robbie), care este alaturi de el.

Acum, el a fost invitat din nou in Congo pentru a servi ca un emisar comercial al Parlamentului, fara sa stie ca el este un pion intr-o convergenta mortala de lacomie si de razbunare. Dar cei din spatele complotului criminal nu au nici o idee despre ceea ce sunt pe cale de a elibera.

Informatii utile:

– Rating-ul este de tipul PG13 (pentru secvente de actiune si violenta, unele de senzualitate si dialog grosolan pe scurt).

– Genul: actiune, aventura

– Regizat de catre: David Yates (II)

– Compus de: Adam Cozad, Craig Brewer

– A aparut in salile de cinema: 1 iulie 2016

– Valori incasate: $ 11120000

– Durata: 109 minute

Cartea junglei si Legenda lui Tarzan, precum si cele doua povesti \”copil nascut in jungla\” au ajuns la cinematografele noastre in acest an,iar filmul Tarzan este din urma – Povestea aristocratului alb britanic, care este, de asemenea, cel mai faimos fiu si salvator al Africii.

Filmul Tarzan (Alexander Skarsgard), ne introduce catre Lordul Greystoke care este casatorit cu Jane (Margot Robbie), si locuiesc la Londra. Reabilitat in societate politicos, el este un membru important de ceai al unitatii. Invitat sa revizuiasca Congo de catre regele Leopold un executor belgian (Christoph Waltz), Tarzan decide sa se reconecteze la radacinile sale.

Scenaristii au insistat pe subiectele precum sclavia si jefuirea resurselor Africii: viata reala fiind o campanie a jurnalistul George Washington Williams ( Samuel L Jackson) este diferit in poveste, oarecum ne-elegant.

Eu l-am vazut la Orange film in varianta 3D, daca nu aveti ce face miercurea pe seara aveti si voi posibilitatea de a il viziona, o sa va placa, efectele sunt de vis!

ETAPELE SUCCESULUI ALE LUI ARNOLD SCHWARZENEGGER

Cu un nume de familie aproape nepronuntabil si un accent gros austriac, culturist dintr-un mic sat european nu si-a imaginat si nici nu s-a gandit vreodata ca ar deveni una dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, se casatoreasca in prestigioasa familie Kennedy, si sa aiba o avere imensa si in cele din urma intr-o zi sa ajunga guvernatorul Californiei?

Povestea uimitoare a Megastarului Arnold Schwarzenegger este o impresionanta poveste, povestea unui imigrant fara nici un ban. Arnold Alois Schwarzenegger sa nascut pe data de 30 iulie in anul 1947, in orasul Thal. De la o varsta frageda, el a acordat un interes deosebit pentru sala de fitness, exercitii fizice si culturism, si in cele din urma a inceput sa concureze in mai multe concursuri mici din Europa. Cu toate acestea, atunci cand a emigrat in Statele Unite in 1968, la frageda varsta de 21 de steaua lui a inceput sa creasca.

Pana la inceputul anilor 1970, culturismul a fost privit ca un sport destul de ciudat de catre publicul larg. In urmatorii zece ani, incepand din 1970, Schwarzenegger a dominat sportul de culturism competitiv fiind castigator a cinci titluri Mr. Univers si sapte titluri Mr. Olympia. Cu toate acestea, orizonturile Schwarzenegger au fost mai mari decat culturismul si a debutat pe ecran ca \”Arnold Strong\” un film cu buget redus.

In filmul TERMINATORUL (1984) a fost incredibil si a avut un succes la nivel mondial.Multe dintre filmele sale sau personajele sale fac apel la puterea fizica, putere pentru care se potriveste cu aspectul sau musculos, de exemplu, Commando (1985), unde Arnold est vazut in film ca transporta un trunchi de copac intreg doar pe umar.

Pana la varsta de cincizeci si sase de ani , Arnold Schwarzenegger a abordat cel putin trei categorii de viata cu care merge in paralel: culturism, filme, si politica. Este dificil sa se rupa in oricare dintre aceste profesii, dar Schwarzenegger a reusit sa exceleze in fiecare. El a castigat treisprezece premii de culturism din lume , este considerat unul dintre actorii cei mai influenti de la Hollywood, si, in 2003, el a devenit guvernator al Californiei.

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.