Oamenii prin tot ceea ce fac dau dovadă că mai pot doar să tânjească după atenția cuiva

tanjire-dupa-atentie

Au sufletul atât de gol și se simt de atât de multă vreme singuri, încât nici nu-și mai dau seama ce-i doare cu adevărat! Omul e în stare de orice pentru un strop de atenție, pentru o mângâiere, o încurajare sau o vorbă bună..

Ce ne doare cu adevărat în toată această izolare? Un om rațional ar spune frumos că totul o să treacă și va reveni la “normal” cât mai curând. Ce ne doare cu adevărat la distanțare?

E oare faptul că a trebuit să stâm în sfârșit singuri și cu noi? Oare de noi înșine ne-am speriat atât de tare încât ne-am dorit să ieșim atât de mult din case?? Oare atât de departe am ajuns? Oare mai are rost această întrebare fără răspuns? Oare ce se va schimba? .. și când?

Oare un om chiar nu mai poate să-și fie sie însuși de ajuns!? Oare nu poate să-și dea seama de ce e responsabil și ce e peste puterile lui? Oare puterile lui nu-i sunt suficiente ca să fie cel mai fericit om de pe pământ?! Oare ne trebuie atât de mulți vinovați și atât de multe opinii ca să începem să fim oameni între noi?

Oare când am început să ne definim mai mult prin ceea ce nu se află în noi? Oare când vom începe să-l ajutăm măcar pe cel de lângă noi să fie mai fericit? Oare când vom considera că merită .. înainte sau după ce vom fi noi fericiți? și asta oare când? și oare cine?

Schimbarea vine din tine!

Așa este domnule Gandhi, dar când ai ceva în căpușor. În România îți dai seama ce nație inteligentă predomină… după influencerii/modelele sociale pe care îi admirăm cu atâta pasiune.

Caterincă și doar caterincă…Este trist să vezi ce exemple au cei mici. Educație? Păi ce-i aia?

Noi ne uităm la filme din care rezultă că dacă pleci pe afară și dai gagici la produs… ești boss. Asta e educația.

Trist este faptul că filmele vor să fie o comedie, dar noi suntem o comedie de popor. Ele sunt făcute pentru umor, și mi-as dori să nu fim de râsul filmelor. Suntem de râsul tuturor, din păcate. Iar eu iubesc filmele de comedie. Sunt foarte bune, și îi apreciez pe actori. Din păcate ei prezintă o realitate a societății de azi.

Responsabilități de comedie, femei de comedie, bărbați de comedie, societate de comedie… totul e la mișto.

Fii indispendabil la locul de muncă, construiește-ti servicii indispensabile. Suntem declarați 76% agramați funcțional în Ro… ce să mă mai gândesc la două, trei limbi vorbite?

Culmea, vedem un exemplu în toți frezații cu haine largi de parcă fac pe ei… Tot aceștia sunt cei ce te sfidează, că au bani și că pot. Bineînțeles că au. Fetele de peste hotare produc binișor.

Trist pentru ei… este faptul că sfarsesc legati mai devreme…sau mai tarziu. Majoritatea au aceeasi soartă. Acum că ai văzut cum e să stai închis datorită acestui virus nenorocit… te sfătuiesc să eviti să stai dupa gratii.

Educație și inima mare!

Un gând bun celor ce pot salva România!

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.