Premisele unei relații armonioase în cuplu

 • câți dintre noi ne cunoaștem și îl cunoaștem pe cel de lângă noi suficient de bine, astfel încât să ne adaptăm la stilul celuilalt, să ținem cont de el, să-i ușurăm povara?
 • câți dintre noi încercăm să ne cunoaștem caracteristicile personale, să înțelegem cum le folosim în relația de cuplu și care sunt rezultatele pe care le obținem?
 • câți dintre noi conștientizăm care sunt nevoile noastre psihologice și emoționale într-o relație de cuplu și ce putem face pentru a ni le satisface?
 • câți dintre noi acționăm în relația de cuplu, în baza unor credințe dobândite în familia de origine de la modelul parental, care uneori ne încurcă și alteori ne sprijină și în ce măsură conștientizăm aceste lucruri?
 • câți dintre noi ne străduim să cunoaștem cu adevărat personalitatea partenerului nostru, să înțelegem modul în care se comportă și reacția noastră la comportamentul lui?
 • câți dintre noi conștientizăm cât de important este partenerul pentru noi, cât timp îi dedicăm, în ce fel și cum influențează acestea relația de cuplu?
 • câți dintre noi suntem atenți la modul în care partenerul nostru vrea să-i fie satisfăcute nevoile psihologice și emoționale și câți dintre noi ținem cont de acest lucru?
 • și nu în ultimul rând, câți dintre noi cunoaștem efectiv principii și metode științifice pentru a câștiga cooperarea partenerului și a ajunge la o relație armonioasă în cuplul nostru?

Sunt întrebări la care tu poți să găsești răspunsul, înscriindu-te la atelierul de lucru pe care eu l-am creat pentru tine, pentru voi și pentru sufletul vostru – al tuturor!

Atelierul se numește ,,Premisele unei relații armonioase în cuplu” și se desfășoară pe parcursul a șase module. Fiecare modul este creat în baza unui demers metodologic foarte clar, extrem de concentrat și eficient, în baza unor principii științifice ale psihoterapiei adleriene. De aceea este unic și original la nivel de țară, și în plus vă pune la dispoziție patru dintre cele mai eficiente modalități de a participa, din orice colț al lumii ați fi.

De ce am conceput acest atelier?

Pentru că relația de cuplu este una cele trei sarcini de bază (alături de profesie și relaționarea cu prietenii) pe care viața ni le scoate în cale, iar noi suntem puși în situația de a-i răspunde și de a-i face față în permanență. Cu toții am făcut, facem și vom face parte dintr-o relație de cuplu, pe care am dorit-o, o dorim și o vom dori a fi una reușită, în care să ne simțim fericiți și împliniți.

În ce constă Atelierul de lucru ,,Premisele unei relații armonioase în cuplu”?

Atelierul de lucru cuprinde 6 module, care se vor desfășura pe parcursul a 9 întâlniri, după cum urmează:

 • Modulul I– Caracteristicile personale și modul în care acestea te pot influența în alegerea partenerului de cuplu.
 • Modulul II– Modul în care unele trăsături feminine și masculine ale personalității tale te pot influența în relaționarea cu partenerul tău.
 • Modulul III– Influența modelului parental asupra relației tale de cuplu (2 întâlniri).
 • Modulul IV– Modalități de satisfacere a nevoilor psihologice ale partenerilor într-o relație de cuplu – premisă a unei relații armonioase.
 • Modulul V– Modalități de satisfacere a nevoilor emoționale ale partenerilor într-o relație de cuplu – premisă a unei relații armonioase.
 • Modulul VI– Principii științifice ale psihoterapiei adleriene, în vederea câștigării cooperării cu partenerul de cuplu (3 întâlniri).

De ce să participi la acest atelier?

Pentru că relația de cuplu este una cele trei sarcini de bază (alaturi de profesie/muncă și relația cu prietenii și petrecerea timpului liber) pe care viața ni le scoate în cale, iar noi suntem puși în situația de a-i răspunde și de a-i face față în permanență.

Cu toții am făcut, facem și vom face parte dintr-o relație de cuplu, pe care am dorit-o, o dorim și o vom dori a fi una reușită, în care să ne simțim fericiți și împliniți.

Și tocmai pentru că relația de cuplu este atât de importantă, am creat acest atelier, în care vei avea oportunitatea de a învăța să-i raspunzi într-un mod mai eficient decât până acum, astfel încât să-ți îmbunătățești considerabil acest aspect al vieții tale.

Iar pentru aceasta, te invit într-o călătorie, în care te voi însoți și te voi ghida pentru a face o incursiune în în modul tău de a fi și de a te raporta la relația de cuplu.

Te vei descoperi și redescoperi.

Vei înțelege aspecte care până acum erau un penumbră sau chiar în umbră totală.

Vei conștientiza și vei păstra ceea ce te-a sprijinit până în prezent, în modul de a te raporta la relația de cuplu, vei accepta ceea ce nu se poate schimba și te vei schimba pentru a te simți în armonie cu partenerul tău. Vei învăța să te raportezi în alt fel la el.

Vei depăși bariera referitoare la ”relația mea este așa cum este” și vei învăța să te angajezi cu toată responsabilitatea în participarea ta autentică, astfel încât să faci parte dintr-o relație de cuplu armonioasă.

Pot spune că, la finalul cursului, vei deveni un mic ,,psiholog”, care va învăța și va aplica multe lucruri în relația sa de cuplu, astfel încât ea sa fie una armonioasă.

Iar dacă nu ești implicat în prezent într-o relație de cuplu, vei învăța să pășești cu dreptul într-o nouă relație, având deja la îndemână metode și principii științifice pentru a câștiga cooperarea cu partenerul tău, astfel încât să aveți o relație armonioasă.

Cum te poți bucura de toate aceste lucruri pe care eu ți le ofer?

Variantele pe care eu ți le propun, sunt:

 1. Pentru persoanele care sunt din afara județului Arad, din țară, ori străinătate:
 • Întâlniri săptămânale (9) individuale on-line (pe Skype);  sau
 • Întâlniri săptămânale (9) de grup (în situația în care sunteți cel puțin 2-3 persoane care doriți să participați împreună), tot on-line (pe Skype);
 1. Pentru persoanele care sunt din Arad:
 • Întâlniri săptămânale (9) individuale, față în față;  sau
 • Întâlniri săptămânale (9) în cadrul unui grup, față în față;

Ședințele individuale, on-line sau față în față, durează 50 min., iar costul este de 70 RON/întâlnire. Programarea ședințelor individuale, față în față sau on-line, se va face în momentul achitării primelor două ședințe.

Ședințele de grup, durează 2 h, iar costul este de 50 de RON/pers/întâlnire.

PE PARCURSUL ANULUI 2015,

ATUNCI CÂND SIMȚI CĂ VREI SĂ-ȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTI RELAȚIA DE CUPLU,

ORI TE PREGĂTEȘTI SĂ ÎNTRI ÎNTR-O RELAȚIE DE CUPLU

Înscrierea se va face prin completarea formularului de mai jos

După aceasta, am să te contactez telefonic sau prin e-mail, pentru a-ți oferi detalii suplimentare.

Te invit să participi la această călătorie care reprezintă o incursiune în modul tău de a fi și de a te raporta la relația de cuplu. În care să te descoperi și redescoperi. În care să depășești bariera referitoare la ”relația mea este așa cum este” și să înveți să te angajezi cu toată responsabilitatea în participarea ta autentică, astfel încât să faci parte dintr-o relație de cuplu armonioasă.

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.