O plimbare confortabila pentru mine si bebe

plimbare-confortabila-pentru-mine-si-bebe

Mereu am locuit in oras la bloc dar dupa ce am nascut am ales sa ne mutam la casa. Avem gradina, aerul este mai curat, avem o mica gradina de legume in spate si am inceput sa mancam mai natural, este locul ideal de a creste un copil. Si totusi mi-e dor sa cobor din bloc, sa merg prin magazine, prin parc, sa cutreier pur si simpu strazile aglomerate a orasului. P

roblema nu e cu ce ajung pana acolo, pentru ca am masina si casa nu e departe de oras, dar in prmul rand ma gandesc la siguranta si confortul fetitei mele. Nu am apucat inca sa ii cumpar un scaun de masina, iar acum imi dau seama ca este absolut necesar. Cele mai bune oferte de scaune auto pentru bebelasa mea le-am gasit tocmai pe bebelas.ro ?

Mi-a placut foarte mult scaunul auto Baby Max Candy 2014, in primul rand pentru ca este pentru grupele 0 si 1, adica de la 0+ luni pana pe la 4 ani (18 kg) mai mult decat suficient:) Centura de siguranta cu sistem de prindere in 5 puncte, protectie excelenta impotriva impactului lateral, iar insrtiile suplimentare moi, cele 3 pozitii de inclinare a spatarului si buretii pentru umeri asigura un confort sporit.

Voi putea conduce pana in oras mult mai linistita daca o stiu acolo in spate ca sta confortabil si in siguranta. Era si mult mai scump iar acuma este la promotie, deci l-am gasit la fix. Pe langa asta, luna viitoare avem de facut un drum mai lung, de vreo 450 de km si nu m lasa sufletul sa o lasa acasa cu mama sau soacra asa ca trebuie sa ii creeam tot confortul necesar pentru o astfel de situatie.

Sunt genul de persoana care isi doreste sa fie prietena cu fetita ei si nu pot face asta daca nu o iau peste tot dupa mine, daca nu o fac sa se simta bine cu mine si sa aiba incredere in mine.

Acum urmatorul lucru de care o sa am nevoie va fi un scaun de masa pentru ca in curand incepem diversificarea.  Mi-au facut cu ochiul cateva dar o sa va povestesc mai multe in curand… Va spun sincer chiar m-am indragostit de bebelas.ro pentru ca au atatea lucruri frumoase, ieftine si de care o sa am in curand nevoie, de abea astept sa fie  ale noastre.

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.