În aplauzele voastre.. Omul Circ!

Omul-Circ

”În aplauzele voastre…Omul Circ!” este unul dintre specatcolele de la care nu știi la ce să te aștepți. Deși la prima vedere pare întru totul dedicat copiilor, realizezi în final că este, de fapt, dedicat copilului din noi. Cum intensitatea spectacolului crește treptat, marea explozie apare abia la sfârșit, când publicul rămâne înmărmurit de o performanță rar întâlnită.

Spre uimirea spectatorilor, până și scena se mută afară, adăugand și mai mult suspans. Un singur om reușește să creeze un spectacol plin de dinamism și umor. Acesta suplinește rolul unei întregi  formații cu ajutorul aptitudinilor versatile pe care și le-a însușit.

Matthew a venit din Statele Unite pentru FITS și ne mărturisește că nu a văzut așa ceva în viața lui. “Inițial am crezut că este vorba mai mult despre ceva comic ca un clovn, dar când au început acrobațiile am devenit foarte, foarte entuziasmat.” Estelle este din Elveția și a rămas impresionată. Aceasta îi urmărește prestația încă de când era doar un copil și ne spune că David a crescut într-o familie de artiști circari, că a învățat multe de la tatăl său, ca apoi să reușească să își creeze​ propriul spectacol și o carieră solo. A avut nevoie de întrega experiență de până acum pentru a putea acoperi toate aceste domenii.

Deși are 54 de ani, vastele lui cunoștințe despre circ, dobândite la Academia Națională pentru Arte în Circ din Budapesta și dansuri de la Julliard, New York, dar și antrenamentul neîncetat, l-au transformat într-un artist complex, destinat să uimească publicul cu acrobatiile sale unice.

Crezi că este posibil să te simți din nou ca un copil? David Dimitri reușește să aducă acest sentiment în sufletele miilor de oameni din întreaga lume. El este un artist de excepție al circului internațional și, din fericire, a încântat publicul de la FITS cu o reprezentație memorabilă.

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.