O lume perfecta intr-un colet

lume-perfecta-intr-un-colet

O lume perfecta ar fi cea in care oamenii dragi nu ar fi nevoiti sa se desparta niciodata si ar trai in armonie unii cu altii mereu. Este cumplit pentru un parinte sa isi stie copilul printre straini, indiferent de varsta si sa-i fie dor de el. Parintelui ii place sa te controleze, sa te intrebe: „Ce ai mancat?”, „Cum o duci?”, „Cine te supara?”, poti sa fii cu par alb si tot va face asta.

Dar ce faci cand copilul drag s-a stabilit in afara tarii si vine acasa doar de Paste si de Craciun? Daca esti mai batran te intrebi daca va putea veni la timp sa asiste la inmormantarea ta…

Noroc ca exista transport international colete.

sa-i trimiti acolo gusturile romanesti si amintirile din copilarie pe care nu le poate lua in avion fiindca bagajele sunt limitate si nici in autocar ca ar plati prea mult.

De cate ori nu ti-a zis cum cauta el branza romaneasca, cozonac de-al nostru, bureti la otet, salata de ghebe si „porcarii” (preparate din porc) prin toate magazinele de-acolo, dar degeaba fiindca nicaieri nu sunt bune ca ale noastre?

Fa un pachet si pune acolo dulceata de cirese amare, de fragi si de  nuci verzi ca bucuria copilului tau sa fie deplina! Ai sansa sa castigi un Logan, daca trimiti un colet si primesti biletul de participare la tombola si ai putea sa-ti vizitezi copilul acolo, departe de tara!

Transport international de colete cu Romfour te ajuta sa-i indeplinesti toste dorintele copilului tau instrainat. Sa stii ca este adevarat ce se spune, ca atunci cand pleci din tara ta ti se face dor si de pietre.

Pune-i in colet albumul cu poze din copilarie, cu fratii lui si casa parinteasca, jucaria favorita si hainele de la botez, dar si obiecte traditionale sa aiba acolo o camera decorata traditional.

La primirea coletului cel plecat simte imbratisarea ta fiindca realizeaza cat efort ai depus sa-i faci o bucurie si il va primi cu veneratie.

O lume perfecta este lumea in care de Craciun sau de Paste, daca ai facut un cuptor de cozonaci cu nuci, rahat, cacao si stafide de te lingi pe degete de buni si aromati ce sunt, sa-i poti trimite si celui drag care nu poate sta cu voi la masa! Acolo, in strainatate, lor le este dor de gusturile simple de acasa, de mancarurile pe care le gateati pentru ei in bucatarie.

Bunatatile acelea sunt percepute ca fiind delicii fiindca sunt legate de perioada fericita a copilariei, de adolescenta sau de tinerete.

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.