Marlanul parvenit – Cine sunt acesti smecheri cu Touareg?

Marlanul-parvenit

Acum cateva zile, va spuneam ca unii “smecheri” cu Touareg (cumparat la mana a doua) se cred superiori celorlalti din jurul lor. Din pacate “smecheria” e mai mult o prosteala, sau mai bine zis o rugaciune pe care si-o spun pana sa se bage in pat la culcare.

Pentru faptul ca ai crescut la coada vacii si i-ai tras im piept pe altii nu te considera “smecheras”… s-ar putea sa ti-o furi cand iti e lumea mai draga. In ziua de azi multi parveniti si-au luat masini SUV ca sa arate cat de tari sunt ei sau cati bani invart, si la sfarsit de saptamana pleaca la mama la tara sa ia mancare pentru toata saptamana.

adevarat ca sunt si oameni pentru care o masina scumpa este un lucru de nimic, pentru ca nu si-au cumparat-o ca sa se dea rotunzi in cartier. Din fericire cunosc oameni care au muncit pentru ceea ce au, dar din nefericire cunosc si niste parveniti ordinari care si-au luat masina scumpa ca sa arate cat de tari sunt ei. Parvenitii ii vezi prin oras etalandu-si prostia, aproape la fiecare semafor.

Cu un asfel de parvenit am avut si eu contact acum vreo 4 zile cand se credeam Dzeu pe pamant ca a facut rost de un buldoexcavator sa-i deszapezeasca si nu a vrut sa lase utilajul sa curete zapada si la altii. Din fericire pentru parvenit am avut putin mai multa intelepciune decat am in mod regulat si l-am lasat in pace… Ma intrebam apoi de ce nu i-am dat una in freza cand mi-a spus ca nu vrea sa lase utilajul sa deszapezeasca si la mine (pe banii mei), spunandu-mi ca el a adus utilajul si face ce vrea el. WTF?!?!?!

Un astfel de marlan se uita la copiii din cartier care s-au dus cu colindul si nici macar nu le deschide usa sa le dea o bomboana, ca sa nu mai zic ca nu isi lasa copilul la joaca cu restul copiilor.

Din pacate astfel de marlani parveniti ii gasim in Bucuresti la fiecare semafor si sunt mai numerosi ca cersatorii.

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.