Managementul Talentului – Cum să îți promovezi talentul?

Managementul-Talentului

Simți ca ai ceva de oferit celor din jur. Știi că poti. Ai talent. Ai crescut în respectul față de tradiții. Ți-ai făcut un repertoriu. Visezi să fii pe o scenă unde prezența ta să fie  mai strălucitoare decât proiectoarele, iar vocea ta să se înalțe desupra boxelor! Știi cine ești și știi ce poți!

De ce, totuși, nu reușești să faci pasul înainte?

Ți se pare că faci tot ce trebuie. Cânți, dansezi, te înregistrezi, participi la selecții, concursuri și festivaluri, trimiți demo-uri peste tot, ți-ai făcut un cont pe Facebook și te postezi chiar și pe YouTube. Dar răspunsurile sunt rare, like-urile și vizualizările încremenesc dezamăgitor. Iar telefonul nu sună pentru o invitație la o televiziune sau o cântare. Mai mult, te uiți la cei care s-au lansat, unii poate nu mai buni ca tine, și îi vezi cum se duc sus, tot mai sus, în timp ce tu rămâi să-ți visezi visul în loc să îl trăiești.

Ce au ei și nu ai tu?

Noroc. Norocul, spun unii, nu Înseamnă altceva decât să fii în locul potrivit, la timpul potrivit. Dar lucrurile nu se opresc aici: noi te învățăm cum să fii pregatit și să știi să ieși în calea norocului.

Relații. Contează enorm. Puțini le-au avut de la început. Cum le construiesti si cum le dezvolti conteaza. Cu noi înveți cum să faci.

O piesă excepțională. Important! Dar de unde să o iei? Nu este suficient să preiei din repertoriul consacraților, trebuie să știi să cauți, să culegi, să alegi.

Un material video. Esențial! Dar câte filmări de muzică populară se pierd in zgomotul de fond al banalului și al lipsei de originalitate? Ai nevoie de un video care să se detașeze din mulțime, realizat după reguli cinematografice.

O voce. Vocea. Câte voci tulburatoare ne fac să lăcrimăm pe la câte un talent show, iar apoi nu mai auzim de ele niciodata? Cum îți pui vocea în valoare, cum îți fructifici timbrul?

Un stil. Da, te scoate din mulțime, te face remarcat. Din păcate sunt pline străzile de oameni cu stil. Din păcate toți sunt la fel. Stilul trebuie să vină din interior, dar trebuie șlefuit de profesioniști.

Un producător. Un impresar. O casa de discuri. Cum îi alegi pe cei mai buni, cum îi eviți pe profitori, cum citești și cum negociezi un contract, cum te promovezi?

Un mentor. Ce n-ai da ca să afli secretele reușitei idolilor tăi?

După cum vezi, o carieră de succes nu este atât de simplă precum se vede prin lentila entuziasmului. În zilele noastre, artistul nu mai este o simplă persoană, ci a devenit o instituție care trebuie să aibă în spate o mașinărie complexă și disciplinată. O mașinărie a cărei sarcină este să faca succesul nu doar posibil, ci și REPETABIL.

Programul nostru de Managementul Talentului este un program multidisciplinar, flexibil care te ajută sa te dezvolți la potențialul tău maxim și îți te înarmează cu uneltele de care ai nevoie pentru a-ți preschimba visul în realitate.

Cunoscând obstacolele și provocările cărora trebuie să le facă un artist, am conceput pachete complexe de lansare și management al carierei.

Ce cuprinde un pachet complet în cadrul programului Talent Management?

  1. Evaluarea potențialului artistic și de prezentare
  2. Cursuri de stil, makeup, marketing și branding personal, prezentare în public, în fața camerei de filmat și de fotografiat.
  3. Cursuri de canto.
  4. Aranjament muzical pentru o piesă folclorică.
  5. Înregistrare și masterizare audio în studio profesional.
  6. Videoclip (sinopsis, scenariu, decupaj, filmare, montaj).
  7. Promovare pe canale digitale, radio și TV.

Costurile încep de la 1000 de euro pentru pachetul de bază și variază în funcție de complexitatea produselor oferite.

Fiecare candidat la programul Talent Management va lua parte la un interviu cu o comisie formată din profesorii Școlii de Folclor, iar nevoile și obiectivele acestuia vor fi discutate pentru a i se oferi un program personalizat cât mai eficient posibil.

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.