Gradina de suflet a bunicii

Casa pe care ne-am construit-o de curand este lipita de casa bunicii sotului meu. Si casa ei este foarte frumoasa, i-am reconditionat exteriorul, iar imbinarea a iesit foarte bine de parca ar fi o singura casa. Singura problema, care ne-a deranjat la inceput, a fost gradina de legume a bunicii din spatele casei.

Noi ne doream sa facem mai bine un foisor aolo in spate, o piscina, parculet cu leagane pentru fetita noastra pentru cand o sa creasca, nu vroiam sa ne simtim ca la tara. Fetita noastra tocmai a facut 6 luni si a trebuit sa incepem diversificarea. Bineinteles ca legumele naturale din gradina au fost foarte bune pentru ea si ne-am bucurat ca avem gradina. Totusi ne-am simtit cam prost ca nu ne-am dorit-o asa ca ne-am decis sa ne revansam fata de bunica.

Noi, invatati asa mai cu munca intelectuala, nu ne-am simtit in stare sa ii facem fata unei batrane de aproape 80 de ani care lucreaza de cand se stie in gradina asa ca ne-am hotarat sa cumparam un motocultor. Cu sapa e exclus, acum cand avem parte de atata tehnologie care sa ne usureze munca. Am cautat pe internet cele mai bune oferte si am gasit Motocultorul O-Mac 500 B chiar pe site-ul o-mac.ro.

A fost foarte ieftin si exact pentru ce ne trebuia noua, fiabil si adecvat pentru o suprafata de teren mai mica. Am urmarit un timp si promotiile saptamanii, mereu au aparut produse cu pret redus dar acum asteptam o motocosa la oferta. Saraca bunica nu va mai trebui sa dea cu sapa, o va ajuta sotul meu foarte usor cu motocultorul, ea nu trebuie sa se mai ocupe decat de plantat. Si mai avem inca o surpiza frumoasa pentru ea…

la acest motocultor se poate atasa si rarita asa ca ii mai luam o parte din munca. Acum nu ne mai putem dori decat sa ne traiasca cat mai mult si sa se ocupe in continuare de frumoasa ei gradina , iar noi o sa ne amenajam spatiul nostru cum il dorim si in fata casei.

Si pentru ca am inceput deja sa apreciem mancarea sanatoasa si am si investit intr-un astfel de dispozitiv pentru usurarea muncii, probabil ca pe viitor nu vom renunta nici noi la gradina si o sa ne invatam cu cultivatul. Multi si-ar dori sa aiba o gradina ca a noastra  ?

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.