De ce oamenii nu reusesc sa iti atinga telurile

Ai nevoie de o strategie diferita. Prin urmare, te poti intreba daca strategia ta e viabila si, daca raspunsul tau este nu, atunci cauta o strategie mai buna si vino cu un plan mai bun pentru a obtine rezultatele pe care ti le doresti.

Ei se simt coplesiti

Atunci cand simti ca ai mult prea multe pe cap, nu poti niciodata sa termini cea mai importanta munca. Uneori, oamenii nu reusesc sa iti atinga scopurile si telurile pentru ca se simt coplesiti de situatie si ajung sa fie paralizati de lipsa de actiune.

Este imposibil sa atingi 100 de teluri intr-un singur an. Trebuie sa te concentrezi si sa alegi cele mai importante teluri pe care chiar iti doresti sa le duci la capat si lucreaza in aceasta privinta. Aceeasi regula se aplica si pentru activitatile de zi cu zi. Alege sa muncesti la telurile importante, care o sa iti aduca cele mai bune rezultate, in loc sa muncesti la toate deodata.

O solutie foarte buna este sa aplici regula Pareto 80/ 20. Gaseste acea portiune de 20% de munca care sa iti aduca 80% din rezultate si continua sa faci acest lucru.

Nu au nici un angajament si nici oresponsabilitate

De ce vrei sa iti atingi anumite scopuri? Daca raspunsul tau nu e destul de emotional sau destul de satisfacator, atunci sunt sanse mari ca sa nu reusesti sa iti atingi scopurile. Motivul este ca scopul care se afla in spatele telurilor tale iti determina nivelul de responsabilitate si de angajament. Atunci cand nu ai nici un angajament, iti este mai usor sa pierzi vremea degeaba sau pur si ismplu sa nu actionezi. Totusi, atunci cand esti complet dedicat muncii pentru a iti atinge scopurile, o sa faci orice e nevoie pentru a te asigura ca se va intampla ceea ce iti doresti.

Prin urmare, ofera-ti un motiv puternic si emotional pentru care iti doresti sa iti atingi un anume scop. Daca nu ai nici o idee ce vrei sa faci de la bun inceput, nu o sa lucrezi niciodata atunci cand lucrurile devin mai deficile.

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.