Cum sa ne automotivam

Poti incepe cu pasi absolut minusculi daca pasii mici tot te fac sa pierzi vremea: Daca impartirea sarcinii in pasi mici tot te face sa pierzi timpul, atunci fa ca acei pasi sa fie  si mai mici. Trebuie doar sa faci un pas micut de 1 sau 2 minute pentru a merge inainte. Asta e tot ceea ce trebuie sa faci. Pentru ca tot ceea ce trebuie sa faci este doar sa continui.

Evita distragerile de zi cu zi. Atunci cand ai tot felul de distrageri la indemana in jur, iti va fi greu sa te concentrezi. Prin urmare, poti inchide usa la birou, poti sa iti pui telefonul pe silent in capatul mesei sau al zonei tale de lucru si poti folosi o extensie pentru browserul tau, precum StayFocused, pentru a te tine de treaba.

Cere putina responsabilitate de la oamenii din viata ta. Poti spune prietenilor tai ceea ce urmeaza sa faci prin intermediul retelelor de socializare, prin intermediul telefonului sau in viata reala si poti cere unuia sau mai multora dintre ei ca, in mod regulat, sa te verifice pe tine si progresul pe care l-ai facut. Facand acest lucru, ai mai putine sanse sa te feresti sa faci unele lucruri sau sa renunti inca de la primul obstacol pe care l-ai intalnit.

Poti sa te simti motivat de catre oamenii din viata ta. Petrece mai putin timp cu oamenii negativisti din viata ta, care mereu se uita la partea proasta a lucrurilor, si astfel iti poti petrece mai mult timp cu oamenii entuziasti si motivati din viata ta si poti prelua din energia lor pozitiva.

Poti sa te simti motivat si de catre oamenii pe care nu ii cunosti. Nu te limita doar la motivatia pe care o poti obtine de la oamenii care iti sunt apropiati. Exista foarte multe carti, bloguri si povesti de succes pline de motivatie pe care le poti folosi.

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.