Culoarea anului 2022 #Greenery: Sezonul de nunti

Sezonul-de-nunti

Dat fiind că Google mi-a semnalat că o mare parte dintre voi sunteți interesați de culoarea anului 2022 de la Pantone pentru nunți, m-am gândit să vă ajut cu un pic de inspo.

Pasul 1- alegerea unor culori dominante

Cu o rochie albă pe care nu prea poți mixa elemente cromatice, aș apela, mai degrabă, la detaliile tabloului de nuntă: de la buchet la aranjamentele florale de pe masă, de la aranjatul sălii la amintirile cu care invitații tăi vor rămâne după această petrecere.

Cum Pantonea a anunțat culoarea anului #Greenery, o culoare crudă și rece, important este să reușiți crearea unui echilibru în tabloul vizual. Pentru asta, trebuie să vă jucați puțin cu constrastele pentru un rezultat de neuitat.

Mi se pare o culoare frumoasă tocmai din perspectiva contrastelor care pot ieși. Dacă paletele de sus nu v-au convins, jucați-vă chiar voi cu alte culori. Aici e un pic truc pentru a nu greși niciodată o combinație de culori.

 Pasul 2 – buchetul sau cartea de vizită a miresei

Sincer vorbind, nu sunt o adeptă a florilor naturale, pentru că îmi pare rău când intervine momentul natural al ofilirii. Dar, făcând un research pentru a vedea trendurile florare în anul 2017, am realizat că dincolo de tradiții și obiceiuri, buchetul este amprenta personală a miresei. Este pata de culoare dintr-o mare de alb.

Cele mai frumoase buchete văzute de mine au fost acestea:

Dar bineînțeles gusturile se discută.

Pasul 3- Detaliile contează

Fă un eveniment memorabil nu doar pentru tine, ci și pentru invitații tăi. Cucerește-i la detalii și lasă-i să plece cu cât mai frumoase amintiri!

Pasul 4- Uită de griji, zâmbește!

Este seara ta! Nu degeaba bunica îmi zicea că dacă eu mă simt bine la petrecerile mele și invitații mei se vor simți!

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.