Cat de pozitiv traiesti?

Cat-de-pozitiv-traiesti

Din cand in cand mai citesc blogul lui Gwyneth Paltrow (pentru ca imi place sa fiu cu un ochi pe competitie) si ma inspir din stilul ei de viata. Ultima gaselnita? Aparent felul in care iti incepi ziua iti dicteaza felul in care o continui, deci imi este mai clar acum de ce sunt atat de lipsita de energie toata ziua in conditiile in care ma trezesc de la 11 si prima jumatate de ora o petrec in pat uitandu-ma la tutoriale pe Instagram.

Evident, nu am inceput sa ma trezesc la 5 si nici sa beau apa cu lamaie la primele ore ale diminetii, dar am facut un compromis, ducandu-ma la cursul de yoga oferit de Nestle Fitness si Worldclass.

Din start, recunosc ca mi-a suras idea, fiindca tot ce stiu despre yoga este din filme sau carti in care tipe un pic prea glamuroase infrunta aglomeratia New York-ului pentru a ajunge la sala, asta inainte sa ajunga la job-urile lor influente. In realitate, yoga este mai grea decat pare, mai ales cand o incerci pentru prima oara  si chiar mai grea atunci cand cursul incepe la 10 si tu nu te-ai mai trezit asa de devreme de doua luni. Bine totusi ca Nestle ne mai ofera o alternativa a stilului de viata pozitiv, care, personal, pare mai usor de urmat.

In primul rand, trebuie sa-ti incepi ziua cu un mic dejun sanatos. Multe din noi, si spun asta pentru ca si eu adesea sunt vinovata, avem tendinta sa sarim in totalitate peste micul dejun, ceea ce nu numai ca nu este benefic pentru noi pe termen lung, dar ne mai si influenteaza starea de spirit pe perioada intregii zile.

In al doilea rand, adopta o atitudine pozitiva. Cred ca am auzit de o gramada de ori Smile and the world smiles with you si alte sloganuri uber-pozitive, dar aparent au si ele un strop de adevar. Adoptand o atitudine pozitiva iti fortezi organismul sa emane hormonii fericirii.

Si in ultimul rand, gandeste pozitiv! La prima vedere pare ceva simplu, dar tuturor ni se intampla uneori sa ne judecam mult prea aspru, ceea ce nu ne este deloc folositor. In schimb, concentrandu-ne pe calitati, ajungem sa reflectam o stare pozitiva asupra felului in care aratam si ne simtim.

Tu esti gata sa-ti traiesti viata in mod pozitiv?

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.