Ce probleme intampini cand ai caine la apartament

caine-la-apartament

Când Milo era doar o grămăjoară cu ochi, care nu se mai putea da jos din coșulețul lui (de pitic ce era), avea o problemă. Nu gravă, ce-i drept, dar..

Crescând, nu am reușit să o gestionăm cum trebuie.. și la aproape un an de zile distanță, avem aceeași problemă: este îngrozit de aspiratoare. Dacă la început mă amuzam de de reacțiile lui, cu timpul nu mi se mai pare așa funny.

Un alt lucru pe care l-am descoperit, tot de la Milo, a fost că.. bulldogii francezi năpârlesc. Da, este adevărat că și o alimentație necorepunzătoare va duce la căderea părului și până ajungi să afli ce bobițe merg câinelui tău durează. Dar cu toate acestea, bulldogii au câteva perioade pe an, în care își schimbă blănița: am pățit asta la trecerea de la un anotimp la altul, implicit schimbarea bruscă de temperatură. Așadar,  sunt 4-5 momente cheie pe an în care Milo face covorașe, la propriu, din blănița lui.

Acum închipuiți-vă cum este un moment de cădere a blăniței și un Milo căruia îi este frică de aspiratoare. Nu prea frumos, vă zic …

Cu toate acestea, de curând am aflat că specialiștii Rowenta au creat Silence Force. Aparent, este cel mai silenţios aspirator cu performanţă 4A, cu filtrare extremă şi silențiozitatea cu un consum redus al energiei.

De ce vă povestesc despre acest aspirator? Pentru că se adresează și iubitorilor de animale – periile Maxi Turbo și Mini Turbo îndepărtează rapid de pe canapea sau covor, firele de păr ale animalelor de companie.

Despre Silence Force

Cu un mic search, iată ce am mai găsit despre Rowenta Silence Force

Acest aspirator îndeplinește eficient orice misiune în păstrarea curățeniei impecabile, având totodată grijă să păstreze aerul curat, datorită noului sac Hygiene+, cu o capacitate uimitoare de filtrare a prafului, de până la 99,99%, şi clapei automate și etanșe de închidere, care împiedică formarea norilor de praf  la schimbarea sacului. Are un design compact și a 4 roți multidirecționale, ce se rotesc la 360 de grade, te bucuri de libertate  de mișcare, manevrabilitate excelentă şi confort deosebit în utilizare

Cele 5 setări de aspirare presetate sunt adaptate fiecărui tip de suprafață ce urmează a fi curățată: covoare groase sau cu fire lungi, țesături delicate precum perdele, covoare subţiri sau cu fire scurte, suprafeţe dure sau modul silenţios, care combină optim performanţa de aspirare cu un nivel redus al zgomotului.

Despre Rowenta

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și pentru mediul înconjurător.

PS: Voi cum strângeți părul de animale? Aștept mesaje cu experiența voastră  cu aspiratorul Silence Force.

PSS: Oricum ar fi, Milo nu e încântat de a face curat, e fascinat de mașina de spălat :))

You May Also Like

About the Author: Codlea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.