Eu cand vreau sa fluier,fluier – Baietas de puscarie

 • Scris de ANDU 87 Comments87 Comments Comments
  Ultima actualizare: Mai 9, 2010 |

  eu cand vreau sa fluier fluier 174754l Eu cand vreau sa fluier,fluier  Baietas de puscarie

  Şmecherul, băieţaş de puşcărie

  Ai venit pentru a nu ştiu câta oară la puşcărie..  Ai un nume şi mai ales un renume în penitenciare. Cam toţi colegii de detenţie îţi ştiu de frică, iar la telefon, chiar aparţinătorii şi prietenii tovarăşilor. Reuşeşti să îi prosteşti pe toţi cei din jurul tău şi, astfel, statutul tău la puşcărie se dezvoltă exponenţial. Eşti cel mai bun jucător de barbut, remmy ori cine ştie ce alte jocuri ce necesită numărarea cartoanelor de ţigări, cu toate că nu ştii matematica primară şi în felul ăsta îţi faci capital pe spatele naivilor. Şi, culmea, ştii să dai ţigări cu camătă pe o dobânda pe care ar invidia-o până şi FMI-ul.

  eu cand vreau sa fluier fluier 461705l imagine Eu cand vreau sa fluier,fluier  Baietas de puscarie

  Îi sari din pachete sau îi amendezi pe cei care vin de la vizită, iar drept mulţumire îi faci „săgeţi” la fiecare „piaţă”, ca nu cumva „mortul” să fie găsit asupra ta şi eşti tare mândru de asta. În fond, unul este smardoiul la puşcărie! Lumea ta se împarte în două: pe de o parte „şmecherii”, iar de cealaltă „fraierii” , „sclavii” si „nepoţii”, dar şi „bulangii” şi „terorizaţi”. Eşti la curent cu toate noutăţile de pe Taraf TV, deşi întâmpini reale  dificultăţi în a-ţi scrie corect chiar şi propriul nume. O „arzi” pe telefon şi eşti în culmea fericirii atunci când vreo „gâscă” pune botul şi îţi dă până şi banii de pâine. Tupeul tău e nemaiîntâlnit! Te regăseşti în descrierile de mai sus? În cazul ăsta, eşti una dintre acele cauze pierdute, care îşi rezolvă problemele numai cu ajutorul pumnului şi al fricii.  Nu ai nici cea mai vagă idee despre noţiunea de onoare sau respect, deşi îţi arogi aceste atribute în faţa celorlalţi.. Confunzi sensul cuvintelor „primitor” cu „primitiv”, confundând până şi mâncarea cu mâncărimea. Nu eşti deloc un om demn. Eventual, eşti demn de milă şi compasiune. Oare unde a dispărut omul din tine?

  Crudul adevar adevarat din spatele gratiilor, vazut de un detinut in penitenciarele din Romania! -he-

  Popularitate: 3%

  Rating 3.00 din 5


  Postari asemanatoare:
 • Abonare RSS

  Postare etichetata cu:
Lasa un comentariu

*

*

-hi- -nu- -nee- -love- -he- -hehe- -bush- -pwp- -ss- -aa- more »

Asculta Radio Codlea

Traducere

 • Romana Engleza Franceza Spaniola Germana

Categorii

Comentarii recente

Sondaj!

Ce va doriti in noul an ?

Arata rezultatele

Loading ... Loading ...

Arhiva

Calendar 2010

Aprilie 2017
« Noi    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Parteneri

Penita Sufletului
codlea, radio codlea, radio online, muzica, muzica noua, noutati muzicale, pictoriale, showbiz, videoclipuri noi, filme noi, tutoriale, house mix