Ecoul muzicii bune marca Brio Sonores a răsunat la Festivalul “Sinaia Forever”

 • Scris de Andreia Nu sunt comentarii Comments
  Ultima actualizare: Septembrie 28, 2014 |

  DSC 0055a 1024x682 Copy Ecoul muzicii bune marca Brio Sonores a răsunat la Festivalul Sinaia Forever

  Weekend-ul acesta în frumoasa staţiune montană Sinaia a avut loc Festivalul „Sinaia Forever”. Oraşul a îmbrăcat pentru 3 zile hainele de sărbătoare, marcând în acest an cea de-a XX-a ediţie a renumitului eveniment. În prima seară a festivalului, Parcul Dimitrie Ghica a fost gazda unor concerte de zile mari. Nume importante ale muzicii româneşti au fost prezente la spectacol, oferind publicului momente de neuitat. Printre acestea s-au numărat şi Brio Sonores, câştigătorii emisiunii „Românii au talent”.

  Puţin înainte de miezul nopţii, cei 7 tenori de peste Prut, aşteptau să înceapă momentul lor. Pentru cârcotaşi sau pentru cei cărora chiar le pasă, voi menţiona că al 8-lea membru al trupei, Adrian Timpau, nu a putut fi prezent la eveniment pentru că se află într-un turneu alături de colegii săi de la operă. Dar să revin la seara de vineri. Vremea capricioasă i-a cam luat pe nepregătite pe băieţi, dar când au zărit mulţimea de oameni prezentă la spectacol şi au simţit căldura cu care au fost primiţi, nimic nu le-a mai stat în cale. Au tras adânc în piept aerul de munte şi au urcat pe scena din Parcul Dimitrie Ghica. Veniţi pentru prima dată în Sinaia, băieţii au fost puţin emoţionaţi, dar întâlnirea cu publicul i-a făcut să treacă peste asta. „O sole mio”, piesa care i-a dus direct în semifinala concursului pe care l-au câştigat, a fost piesa cu care tenorii au început programul. ‚Adagio”, „Nella Fantasia”, ”Luna tu”, „Time to say goodbye”, „Brindisi” şi „Granada” au răsunat apoi în toată Sinaia. Cu toate că stilul pop-opera pe care băieţii îl abordează nu este apreciat la adevărata sa valoare la noi în ţară, am fost bucuroasă să aud cum o mare de oameni cânta cu ei. Încă de la primele acorduri şi până la sfârşitul concertului, publicul a fost trup şi suflet alături de băieţi. Să mai spun că a fost foarte frig? Nu cred că  a mai contat! Muzica şi vocile băieţilor ne-au împiedicat să simţim asta! Ecoul muzicii bune a încins atmosfera.

  Şi pentru că 26 septembrie este ziua de naştere a colegului lor, Dumitru Mitu, băieţii i-au făcut acestuia o surpriză şi i-au cântat împreună cu publicul “La mulţi ani”.  Mezinul trupei a primit cu emoţie cadoul muzical şi sunt convinsă că scena a fost locul potrivit pentru a se simţi cu adevărat sărbătorit.

  La finalul prestaţiei, Brio Sonores, au ales să ne încânte cu colajul pe care l-au interpretat în semifinala “Românii au talent”, „Colajul Talisman”, cum îl numesc ei. Şi oare cum aş putea descrie mai bine atmosfera ce domina vineri seara parcul din Sinaia? Nici nu ştiu. De fapt, am să spun Brio Sonores…şi atât…cred că am spus tot!

  Chiar dacă nu mai era nevoie, pentru că o ştiam deja, Brio Sonores au dovedit încă o dată că au talent! Muzica înseamnă mai mult decât a cânta pentru ca alţii să te asculte, înseamnă mai mult decât a urca pe scenă pentru ca alţii să te vadă. Muzica înseamnă a transmite ceea ce simţi, a simţi ceea ce faci şi a face ceea ce iubeşti, iar Brio Sonores fac asta! Pe chipurile oamenilor prezenţi vineri la concert se citeau emoţiile şi trăirile de care au avut parte, ceea ce demonstrează că băieţii au ajuns acolo unde şi-au dorit, la inimile lor.


   

  Popularitate: 1%

  Rating 3.00 din 5


  Postari asemanatoare:
 • Abonare RSS

  Postare etichetata cu:
Lasa un comentariu

*

*

-hi- -nu- -nee- -love- -he- -hehe- -bush- -pwp- -ss- -aa- more »

Asculta Radio Codlea

Traducere

 • Romana Engleza Franceza Spaniola Germana

Categorii

Comentarii recente

Sondaj!

Ce va doriti in noul an ?

Arata rezultatele

Loading ... Loading ...

Arhiva

Calendar 2010

Aprilie 2017
« Noi    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Parteneri

Penita Sufletului
codlea, radio codlea, radio online, muzica, muzica noua, noutati muzicale, pictoriale, showbiz, videoclipuri noi, filme noi, tutoriale, house mix