Crimele celebre care au intrat in istorie (poze)

 • Scris de adryme Nu sunt comentarii Comments
  Ultima actualizare: Februarie 17, 2010 |

  sharon tate 300x225 Crimele celebre care au intrat in istorie (poze)

  Asasinarea lui John Lennon, decesul actriţei Sharon Tate sau moartea lui 2Pac au provocat pierderi iremediabile în lumea muzicii şi în universul filmului. Din păcate, nu toate cazurile au fost rezolvate.

  Decesul lui John Lennon în decembrie 1980 a şocat lumea muzicii. John Lennon a fost asasinat la New York, în faţa clădirii Dakota în care locuia, pe 8 decembrie 1980. Fostul membru Beatles a fost împuşcat în spate de patru ori de Mark David Chapman, căruia Lennon îi dăduse cu câteva ore în urmă un autograf.

  Lennon a format , alături de Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr trupa Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

  La patru ani de la moartea lui John Lennon, o altă legendă a muzicii, Marvin Gaye, a încetat din viaţă , fiind împuşcat mortal de tatăl său. Incidentul nefericit a avut loc după ce Gaye a intervenit într-o ceartă între părinţii săi.

  Marvin Gaye a fost şi compozitor şi producător, el câştigând două premii Grammy.

  Cântăreaţa Selena, cunoscută şi ca “Regina muzicii tejano”, a fost împuşcată în 1995 de Yolanda Saldívar , preşedinta fan clubului cântăreţei. Selena avea doar 23 de ani. După moartea sa, albumul “Dreaming of You” a ajuns pe prima poziţia în topul Billboard.

  Charles Manson este una dintre vedetele din închisorile din SUA. El şi alţi patru discipoli ai săi au fost condamnaţi la moarte pentru asasinarea a şapte persoane, în 1969, la Los Angeles. Printre victime s-a numărat şi actriţa Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, care în momentul morţii era însărcinată în opt luni. Pedepsele au fost comutate ulterior în închisoare pe viaţă, în timpul unei aboliri a pedepsei cu moartea în California. Lui Manson i-au fost refuzate numeroase cereri de graţiere

  Sharon Tate a fost nominalizată la Globurile de Aur în 1967 pentru rolul din filmul “Valley of the Dolls”.

  Muzica rap a suferit două mari pierderi odată cu moartea celebrilor Tupac Shakur şi The Notorious B.I.G. Rapperii au fost împuşcaţi, 2Pac pe când avea 25 de ani, iar The Notorious B.I.G 24. 2Pac, celebru nu numai în lumea muzicii, dar şi în cea a filmului, a fost împuşcat de patru ori în timp ce se afla într-o maşină în Las Vegas.

  La şapte ani de la moartea sa, Shakur a putut fi văzut pe marile ecrane, datorită unor imagini de arhivă, în pelicula “Tupac: Resurrection”.

  Notorious B.I.G.a fost împuşcat în 1997. Un film biografic numit “Notorious” a fost lansat în 2009.

  Shakur a fost asasinat la Las Vegas pe 13 septembrie 1996. Asasinarea sa, dar şi cea a lui Notorious B.I.G., au rămas nerezolvate.

  George Reeves, actorul care a fost “Superman” în anii ’50, a murit din cauza unei împuşcături în casa sa în 1959. Dacă a fost crimă sau sinucidere, nu se ştie. Totuşi, se crede că Reeves ar fi fost asasinat.

  Moartea misterioasă a actorului a fost subiectul filmului “Hollywoodland”, apărut în 2006, cu Ben Affleck în rolul lui George Reeves.

  Adrienne Shelly, care a regizat filmul “Waitress”, în care a şi jucat, peliculă ce a fost lansată în 2007, a câştigat numeroase distincţii şi a primit critici pozitive din partea presei de specialitate.Din păcate, Shelly nu s-a putut bucura de succes. Înainte de lansarea filmului, în 2006, Adrienne Shelly a fost spânzurată în locuinţa sa de un muncitor în construcţii.  Popularitate: 8%

  Rating 3.00 din 5


  Postari asemanatoare:
 • Abonare RSS

  Postare etichetata cu:
Lasa un comentariu

*

*

-hi- -nu- -nee- -love- -he- -hehe- -bush- -pwp- -ss- -aa- more »

Asculta Radio Codlea

Traducere

 • Romana Engleza Franceza Spaniola Germana

Categorii

Comentarii recente

Sondaj!

Ce va doriti in noul an ?

Arata rezultatele

Loading ... Loading ...

Arhiva

Calendar 2010

Aprilie 2017
« Noi    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Parteneri

Penita Sufletului
codlea, radio codlea, radio online, muzica, muzica noua, noutati muzicale, pictoriale, showbiz, videoclipuri noi, filme noi, tutoriale, house mix