Ce am fost si ce am ajuns-poezii.biz

 • Scris de ANDU 608 Comments608 Comments Comments
  Ultima actualizare: Aprilie 19, 2010 |

  poezii.biz ce am fost si ce am ajuns 227x300 Ce am fost si ce am ajuns poezii.biz

  Unul dintre cele mai respectate site-uri de poezie, locul în care intri cu sufletul desculţ şi aşterni gândul mut în stihuri de speranţa dătătoare. O oază de linişte şi reculegere pentru fiecare muritor. Aşa am simţit atunci, în urma cu mai bine de 5 ani, când,  pentru prima dată, mi-am înmuiat peniţa sufletului în călimara acceptului echipei editoriale şi am primit dezlegare să fiu Anducu, nicicând fiind mai fericit. Când după un an în care am postat tot ce îmi zămislise fiinţa am scris o nouă poezie intitulată „Oglinda” , am înţeles prin refuzul publicării acesteia chiar de către Dan Sîrbu, intemeietorul site-ului, că trebuie să îmi dezvolt şi mai mult capacitatea de percepţie a frumosului în forma scrisă. Am acceptat umil intenţia artizanului de a mă stimula, considerând aşa cum bine mi s-a spus atunci când am cerut o explicaţie, că am nevoie să mă perfecţionez, fiind unul dintre cei cu un mare potenţial. Şi am revenit, am scris din nou, tot eu însumi şi de această dată, laudele şi criticile fiind pe măsură. Şi cum poezia nu putea cuprinde toate stările existenţei unui om, mi-am înşirat adolescenţa, tinereţea şi maturitatea adultului pe propriul blog, dar şi aici. Zilele trecute am trimis din nou o poezie către aprobare, poezia „Praf de stele” şi spre surprinderea mea am primit acel mail ce ţi se aşează ca un nod în gâtlej, prin care eram înştiinţat:

  Echipa editoriala a scris la 26 Martie 2010 – 12:52
  Continutul poeziei este sub nivelul mediu de acceptare pe acest site. Va rugam sa reveniti si cu alte creatii. Va multumim!

  E complicat să arăţi cu degetul înspre ograda vecinului, să reproşezi cuiva că poezia ta este mai frumoasă decât a celuilalt, că tare mi-ar mai fi plăcut sa arăt cu degetul în formă imperativă. Dar n-am făcut-o. Însă, cum vroiam să îmi spulber ideea decăderii, am ales să fac un test. Am scris  „Simple cuvinte” pe care am trimis-o către verificare, respectiv aprobare. În viziunea mea cea mai simplă şi mai ieftină poezie pe care am scris-o vreodată, dar care a primit acceptul echipei editoriale. Mai jos am scris cele doua poezii pentru a putea face comparaţie şi pentru a înţelege  motivele indignării mele. Şi tare mi-ar plăcea să ştiu conform căror criterii se atinge stadiul de „poezie demna de publicat” pe site-ul poezii.biz, exceptând scrierea cu diacritice. Evident, frustrările vor rămâne, atât ale mele cat şi ale celor care, cu subiectivism şi exces de zel, te trimit la prăşit pe ogorul gândirii. Şi stai şi cugeti.. Ce am fost şi ce am ajuns.. Eu? Ei? Simple cuvinte..

  Popularitate: 7%

  Rating 3.00 din 5


  Postari asemanatoare:
 • Abonare RSS

  Postare etichetata cu:
Lasa un comentariu

*

*

-hi- -nu- -nee- -love- -he- -hehe- -bush- -pwp- -ss- -aa- more »

Asculta Radio Codlea

Traducere

 • Romana Engleza Franceza Spaniola Germana

Categorii

Comentarii recente

Sondaj!

Ce va doriti in noul an ?

Arata rezultatele

Loading ... Loading ...

Arhiva

Calendar 2010

Aprilie 2017
« Noi    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Parteneri

Penita Sufletului
codlea, radio codlea, radio online, muzica, muzica noua, noutati muzicale, pictoriale, showbiz, videoclipuri noi, filme noi, tutoriale, house mix