Brandon Lee

  • Scris de ady7zu Nu sunt comentarii Comments
    Ultima actualizare: Februarie 2, 2010 |

    Brandon Lee 1261019487 0 Brandon Lee

    Nume:
    Brandon Lee Brandon Lee

    Data nasterii:
    1 Februarie 1965 1965-02-01

    Locul nasterii:
    Oakland, California, SUA

    Data decesului: 31 Martie 1993

    Zodia: Varsator

    Bibliografie Brandon Lee:

    Brandon Bruce Lee s-a nascut pe data de 1 februarie, anul 1965 si a decedat pe data de 31 martie, 1993. S-a nascut in Oakland, California, fiul legendarului actor si luptator de arte martiale Bruce Lee. La doar o saptamana dupa nasterea lui, bunicul lui Lee Hoi-Chuen a murit. Familia s-a mutat la Los Angeles, California, cand el avea trei luni. Cand ofertele de filme pentru tatalui au devenit limitate, familia s-a mutat in Hong Kong.

    La varsta de 8 ani tatal sau moare din cauza unei edeme cerebrale. Dupa moartea sotului Linda Lee se muta in orasul natal din Seattle, Washington, apoi la Los Angeles.
    Pe data de 31 martie, 1993, în timpul filmarilor The Crow, echipajul a filmat o scena in care personajul lui Lee intra in apartamentul sau si descopera ca prietena lui a fost violata. Este tras asupra lui de catre un rau facator insa din cauza unei defectiuni si din cauza echipa era in urma cu programul s-a folosit un glonte adevarat insa fara  praf de pusca. Din  cauza defectiunii cartusului acesta a furnizat destula  energie iar  glontele  l-a lovit pe Lee in abdomen. El a cazut jos instantaneu iar echipa a observat o rana. El a fost dus imediat la spital, insa inima lui a incetat sa mai bata in ambulanta. Lee a fost pronuntat mort la 1:30 pe 31 martie, 1993.

    Filmografie:

    Actor:
    1. Wicked (2005) ….
    2. Bolt (2004) ….
    3. Bruce Lee: The Immortal Dragon (2002) …. Propriul rol
    4. The Unbeatable Bruce Lee (2001) …. Propriul rol
    5. Sex, lögner & videovåld (2000) …. Man in line to night club
    6. The Crow – Corbul (1994) …. Eric Draven
    7. Death by Misadventure (1993) …. Propriul rol
    8. Curse of the Dragon – Blestemul dragonului (1993) …. Propriul rol
    9. The Life of Bruce Lee (1993) …. Propriul rol
    10. Rapid Fire – Foc incrucisat (1992) …. Jake Lo
    11. Showdown in Little Tokyo – Rafuiala in micul Tokyo (1991) …. Johnny Murata
    12. Laser Mission (1990) …. Michael Gold
    13. Kung Fu: The Next Generation (1987) …. Johnny Caine
    14. CBS Summer Playhouse (Serial TV) (1987) …. Johnny Caine
    15. Ohara (Serial TV) (1987) …. Kenji
    16. Kung Fu: The Movie – Arta simturilor (1986) …. Chung Wang
    17. Long zai jiang hu (1986) …. Brandon Ma
    18. Crime Killer (1985) …. Gangster – opening scene
    19. Bruce Lee, the Legend (1977) …. Propriul rol

    Poze cu Brandon Lee:


    Popularitate: 39%

    Rating 3.00 din 5


    Postari asemanatoare:
  • Abonare RSS

    Postare etichetata cu:
Lasa un comentariu

*

*

-hi- -nu- -nee- -love- -he- -hehe- -bush- -pwp- -ss- -aa- more »

Asculta Radio Codlea

Traducere

  • Romana Engleza Franceza Spaniola Germana

Categorii

Comentarii recente

Sondaj!

Ce va doriti in noul an ?

Arata rezultatele

Loading ... Loading ...

Arhiva

Calendar 2010

Decembrie 2016
« Noi    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Parteneri

Penita Sufletului
codlea, radio codlea, radio online, muzica, muzica noua, noutati muzicale, pictoriale, showbiz, videoclipuri noi, filme noi, tutoriale, house mix