Ben Affleck

  • Scris de ady7zu 731 Comments731 Comments Comments
    Ultima actualizare: Februarie 2, 2010 |

    Ben Affleck 1226414343 Ben Affleck

    Nume:
    Ben Affleck Ben Affleck

    Data nasterii:
    15 August 1972 (37 ani) 1972-08-15

    Locul nasterii:
    Berkeley, California, SUA

    Zodia: Leu

    O nominalizare Golden Globe.

    Biografie Ben Affleck:

    Ben Affleck s-a nascut in Berkeley, California pe 15 august 1972 si este fiul cel mare al familiei.Fratele sau mai mic, Casey, este tot actor. Cand era foarte mic, s-a mutat cu familia in Boston si tot aici avea sa-si inceapa cariera de actor; astfel la varsta de opt ani, a jucat in The Voyage of the Mimi. In acelasi an l-a cunoscut pe Matt Damon, un baiat mai mare cu doi ani decat el, care locuia pe aceiasi strada. Cei doi au devenit prieteni si mai tarziu colaboratori.Dupa o incercare de a studia la Universitatea din Vermont si Colegiul Occidental din California, Ben Affleck porneste catre Hollywood.

    Incepe sa apara in filme pentru televiziune si a avut un rol mic in School Ties in 1992, film in care a jucat si Matt Damon. Mai tarziu avea sa joace in filmul lui Richard Linklater, Dazed and Confused (1993) si in Mallrats (1995), in regia lui Kevin Smith.Tot in aceeasi perioada, Ben Affleck si Matt Damon, satui de lipsa de activitate de la Hollywood, s-au hotarat sa scrie un scenariu in care ei erau distribuiti in rolurile principale. Fratele lui Affleck, Casey, le face cunostinta cu Gus Van Sant si datorita acestuia, scenariul a fost luat de Miramax, astfel in 1997, povestea unui geniu matematician tulburat, care locuia in sudul Bostonului, devine bine cunoscutul Good Will Hunting.

    Inainte de realizarea filmului, Affleck a jucat in Chasing Amy, regizat de Kevin Smith in acelasi an. Succesul ulterior al filmului Good Will Hunting si Oscarul pentru cel mai bun scenariu, castigat de Ben Affleck si Matt Damon, i-a transformat pe cei doi, din actori competitivi in vedetele de aur ale Hollywood-ului.

    Filmografie:

    Actor:
    1. The Town (2010) (in productie) …. Doug MacRay
    2. The Company Men (2010) …. Bobby Walker
    3. Extract (2009) …. Dean
    4. Tracing Amy: The Chasing Amy Doc (2009) …. Propriul rol
    5. State of Play – Jocuri la nivel inalt (2009) …. Stephen Collins
    6. He’s Just Not That Into You – Despre barbati si nu numai… (2009) …. Neil
    7. Almost Famous II (2009) ….
    8. The 79th Annual Academy Awards (2007) …. Propriul rol – Presenter
    9. Cómo conseguir un papel en Hollywood (2007) …. Propriul rol
    10. Smokin’ Aces – Asii din maneca (2006) …. Jack Dupree
    11. Scream Awards 2006 (2006) …. Propriul rol
    12. Train Wreck! (2006) …. Propriul rol
    13. Hollywoodland (2006) …. George Reeves
    14. MovieReal: Hollywoodland (2006) …. Propriul rol
    15. Clerks II – Functionarii 2 (2006) …. Gawking Guy
    16. Man About Town – Barbatul modern (2006) …. Jack Giamoro
    17. Back to the Well: Clerks II (2006) …. Propriul rol
    18. Saturday Night Live: The Best of Jimmy Fallon (2005) …. Propriul rol
    19. Tsunami Aid: A Concert of Hope (2005) …. Propriul rol
    20. Saturday Night Live: The Best of Commercial Parodies (2005) …. Propriul rol
    21. Making ‘Dazed’ (2005) …. Propriul rol
    22. Last Laugh ’04 (2004) …. Propriul rol
    23. How’s Your News?: On the Campaign Trail (2004) …. Propriul rol
    24. Surviving Christmas – Un Craciun printre straini (2004) …. Drew Latham
    25. Surviving Christmas: Unwrapping the Comedy (2004) …. Propriul rol
    26. Jersey Girl – Fetita din Jersey (2004) …. Ollie Trinke
    27. From Hong Kong to Hollywood: The Making of John Woo (2004) …. Propriul rol
    28. Oh, What a Lovely Tea Party (2004) …. Propriul rol
    29. Remembering the Future: Paycheck & the Worlds of Philip K. Dick (2004) …. Propriul rol
    30. Paycheck – Cecul sau viata (2003) …. Jennings
    31. Jennifer Lopez: The Reel Me (2003) …. Propriul rol
    32. The Curse of the Bambino (2003) …. Narrator
    33. Gigli (2003) …. Larry Gigli
    34. The 75th Annual Academy Awards (2003) …. Propriul rol – Presenter: Best Original Screenplay
    35. Daytona 500: The Great American Race Pre-Race Show (2003) …. Propriul rol – Host
    36. Daredevil (2003) …. Matt Murdock
    37. Beyond Hell’s Kitchen: Making ‘Daredevil’ (2003) …. Propriul rol
    38. 101 Most Shocking Moments in Entertainment (2003) …. #90 Ben Affleck in Rehab
    39. Daredevil: From the Comic to the Big Screen (2003) …. Propriul rol
    40. Secrets of Superstar Fitness (Serial TV) (2002) …. Propriul rol
    41. Regis and Kelly in Prime Time (2002) …. Propriul rol
    42. The Making of ‘Changing Lanes’ (2002) …. Propriul rol
    43. The Sum of All Fears – Pericol absolut (2002) …. Jack Ryan
    44. Changing Lanes – Miscari Periculoase (2002) …. Gavin Banek
    45. Stars: An Oscar’s Party (2002) …. Propriul rol
    46. The Third Wheel – Intalnire cu bucluc (2002) …. Michael
    47. Journey to the Screen: The Making of ‘Pearl Harbor’ (2001) …. Propriul rol
    48. Beyond the Movie: Pearl Harbor (2001) ….
    49. Project Greenlight (Serial TV) (2001) …. Propriul rol
    50. Jay and Silent Bob Strike Back – Vedetele contra-ataca (2001) …. Holden McNeil
    51. Daddy and Them – Tata si restul (2001) …. Lawrence Bowen
    52. Pearl Harbor (2001) …. Capt. Rafe McCawley
    53. Judge Not: In Defense of Dogma (2001) …. Propriul rol
    54. Bounce – Schimb de vieti (2000) …. Buddy Amaral
    55. 2000 Blockbuster Entertainment Awards (2000) …. Propriul rol
    56. Reindeer Games – Cacealmaua Incornoratilor (2000) …. Rudy
    57. SNL Fanatic (2000) …. Jason
    58. Boiler Room – Varful piramidei (2000) …. Jim Young
    59. Joseph: King of Dreams – Iosif, regele viselor (2000) …. Joseph
    60. View Askew’s Look Back at ‘Mallrats’ (1999) …. Propriul rol – ‘Shannon’
    61. Dogma (1999) …. Bartleby
    62. The 71st Annual Academy Awards (1999) …. Propriul rol – Presenter: Documentary Awards
    63. Forces of Nature – Furtuna, peripetii si… dragoste (1999) …. Ben Holmes
    64. 200 Cigarettes – 200 de tigarete (1999) …. Bartender
    65. Shakespeare in Love and on Film (1999) …. Propriul rol
    66. Exclusif (Serial TV) (1999) …. Propriul rol
    67. Shakespeare in Love (1998) …. Ned Alleyn
    68. Armageddon – Armageddon – Sfarsitul lumii? (1998) …. A.J. Frost
    69. The 70th Annual Academy Awards (1998) …. Propriul rol – Winner: Best Original Screenplay & Co-Presenter: Short Subjects Awards
    70. Phantoms (1998) …. Sheriff Bryce Hammond
    71. The 55th Annual Golden Globe Awards (1998) …. Propriul rol / Winner
    72. Good Will Hunting (1997) …. Chuckie Sullivan
    73. Office Killer (1997) …. Man in Office
    74. Going All the Way (1997) …. Tom ‘Gunner’ Casselman
    75. Chasing Amy (1997) …. Holden McNeil
    76. The Making of ‘Good Will Hunting’ (1997) …. Propriul rol
    77. Glory Daze (1996) …. Jack
    78. Mallrats – La mall (1995) …. Shannon
    79. Against the Grain (Serial TV) (1993) …. Joe Willie Clemons
    80. Dazed and Confused – Marea ameteala (1993) …. Fred O’Bannion
    81. Almost Home (Serial TV) (1993) …. Kevin Johnson
    82. Lifestories: Families in Crisis (Serial TV) (1992) …. Aaron Henry
    83. School Ties (1992) …. Chesty Smith
    84. Buffy the Vampire Slayer (1992) …. Basketball Player #10
    85. Daddy – Tatal (1991) …. Ben Watson
    86. Field of Dreams – Terenul de baseball (1989) …. Baseball Fan at Fenway Park
    87. The Second Voyage of the Mimi (Serial TV) (1988) …. C.T. Granville
    88. Hands of a Stranger – Mainile unui strain (1987) …. Billy Hearn
    89. Wanted: The Perfect Guy (1986) …. Danny Coleman
    90. The Voyage of the Mimi (Serial TV) (1984) …. C.T. Granville
    91. The Dark End of the Street (1981) ….
    92. Saturday Night Live (Serial TV) (1975) …. Donnie Bartalotti
    93. ABC Afterschool Specials (Serial TV) (1972) …. Danny Coleman
    94. Ben Affleck & Matt Damon: The E! True Hollywood Story (2003) …. Propriul rol
    95. Pilot (1993) …. Joe Willie Clemons

    Regizor:
    1. The Town (2010) (in productie)
    2. Gone Baby Gone – Disparuta fara urma (2007)
    3. I Killed My Lesbian Wife, Hung Her on a Meat Hook, and Now I Have a Three-Picture Deal at Disney (1993)

    Producator:
    1. Reporter (2009)
    2. Gone Baby Gone – Disparuta fara urma (2007)
    3. Feast – Monstrii (2005)
    4. Project Greenlight 3 (2005)
    5. Turning It Over (2004)
    6. The Battle of Shaker Heights (2003)
    7. All Grown Up (2003)
    8. Project Greenlight 2 (2003)
    9. Push, Nevada (Serial TV) (2002)
    10. The Third Wheel – Intalnire cu bucluc (2002)
    11. Speakeasy (2002)
    12. Stolen Summer – Vara furata (2002)
    13. Project Greenlight (Serial TV) (2001)
    14. Crossing Cords (2001)

    Scenarist:
    1. The Town (2010) (in productie)
    2. Gone Baby Gone – Disparuta fara urma (2007)
    3. Push, Nevada (Serial TV) (2002)
    4. Good Will Hunting (1997)

    Poze cu Ben Affleck:


    Popularitate: 8%

    Rating 3.00 din 5


    Postari asemanatoare:
  • Abonare RSS

    Postare etichetata cu:
Lasa un comentariu

*

*

-hi- -nu- -nee- -love- -he- -hehe- -bush- -pwp- -ss- -aa- more »

Asculta Radio Codlea

Traducere

  • Romana Engleza Franceza Spaniola Germana

Categorii

Comentarii recente

Sondaj!

Ce va doriti in noul an ?

Arata rezultatele

Loading ... Loading ...

Arhiva

Calendar 2010

Decembrie 2016
« Noi    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Parteneri

Penita Sufletului
codlea, radio codlea, radio online, muzica, muzica noua, noutati muzicale, pictoriale, showbiz, videoclipuri noi, filme noi, tutoriale, house mix