Armand Assante

  • Scris de ady7zu 1,031 Comments1,031 Comments Comments
    Ultima actualizare: August 28, 2009 |

    Armand Assante 1195567030 Armand AssanteNume:
    Armand Assante
    Data nasterii:
    4 Octombrie 1949 (59 ani)
    Locul nasterii:
    New York, New York, SUA
    Zodia:
    Balanta

    O nominalizare Golden Globe.

    Armand Assante s-a nascut la 4 octombrie 1949 , New York City, New York, SUA. Este fiul unei mame irlandeze Katherine care a fost profesoara de muzică şi poeta iar tatal un italian Armand Sr., un pictor si artist, dar spre deosebire de multe credinţele populare, el a fost nascut in New York City.

    Assante a fost un absolvent de la Liceul de Cornwall Centrale şi a primit ocazia de a se forma la American Academy of Dramatic Arts. Primul rol pe ecran a fost o nuntă, ca oaspete in filmul de cult Domnului din Flatbush (1974).

    Apoi dupa ce este invitat în mai multe aparitii TV , el este alături de Sylvester Stallone in Paradise Alley (1978). Assante a continuat în anii 1990,cu mai multe spectacole de puternic, ca un baron în Q & A (1990) regizat de Sidney Lumet. Assante a făcut o echipă senzaţională cu Antonio Banderas pentru o muzica cubanez spectaculoasa in Mambo Kings (1992),el a fost foarte impresionant in drama Hoffa (1992), si încă o dată, el a fost pe ecran cu Sylvester Stallone într-un film de adaptare de benzi desenate Judge Dredd (1955), iar in 1996 joaca in Striptease impreuna cu Demi Moore.

    Cum talentele raman in puternice cereri , el a continuat sa ramana ocupat pe ecran in recente aparitii , One Eyed King (2001) ,Cetatean verdictul dat (2003) si doua pentru Money (2005). A fost casatorit cu Karen din 28 februarie 1982 pana in 1994 cand divorteaza ,avand impreuna două fiice, Anya şi Alessandra.

    Filmografie:

    Actor

    1. Killer by Nature (2009) (in productie) …. Eugene Branch
    2. The Bleeding (2009) (in productie) …. Jake Plummer
    3. Magic Man (2009) (in productie) …. Taper
    4. Death Warrior (2008) (in productie) …. Silvano
    5. The Steam Experiment (2009) …. Detective Mancini
    6. Darc (2009) …. Jesky
    7. The Lost (2009) …. Kevin
    8. Chicago Overcoat (2009) …. Stefano D’Agnostino
    9. Order of Redemption (2009) …. Marty Berlin
    10. Smile (2009) …. Tollinger
    11. Murphy’s Creek (2009) ….
    12. Linea, La (2008) …. Padre Antonio
    13. The Man Who Came Back (2008) …. Amos
    14. Shark Swarm (2008) …. Hamilton Lux
    15. Shadows in Paradise (2008) …. Ghost
    16. California Dreamin’ (Nesfarsit) – California Dreaming (Nesfarsit) (2007) …. Cpt. Doug Jones
    17. When Nietzsche Wept (2007) …. Nietzsche
    18. American Gangster – Gangster American (2007) …. Dominic Cattano
    19. Cómo conseguir un papel en Hollywood (2007) …. César Castillo
    20. Funny Money (2006) …. Genero
    21. Surveillance (2006) …. Harley
    22. Frank Lloyd Wright’s Buffalo (2006) …. (voce)
    23. Soul’s Midnight (2006) …. Simon
    24. Camino de Antonio Banderas, El (2006) …. Propriul rol / César Castillo
    25. Dead Lenny – Ma scuzati, sunt banii mei! (2006) …. Tony Thick
    26. Confessions of a Pit Fighter (2005) …. Argento
    27. Two for the Money – Viata ca un pariu (2005) …. Novian
    28. The Commuters (2005) …. Donald
    29. Ennemis publics (2005) ….
    30. Dot.Kill (2005) …. Charlie Daines
    31. Casanova’s Last Stand (2005) …. Sebastian Marr
    32. The Third Wish – A treia dorinta (2005) …. Benefactor
    33. Children of Wax (2005) …. Kumal
    34. Zerkalnie voyni: Otrazhenie pervoye (2005) …. York
    35. Citizen Verdict – Verdictul cetatenilor (2003) …. Sam Patterson
    36. Consequence – Consecinte (2003) …. Sam Tyler/Max Tyler/Sam Burns
    37. Tough Luck – Ghinion (2003) …. Ike
    38. Partners in Action – Partenerii (2002) …. Jack Cunningham
    39. Federal Protection – Protectie federala (2002) …. Frank Carbone/Howard Akers
    40. After the Storm – Dupa furtuna (2001) …. Jean-Pierre
    41. Last Run – Ultima cursa (2001) …. Frank Banner
    42. One Eyed King – Regele orb (2001) …. Holly
    43. On the Beach – Ultimul tarm (2000) …. Cmdr. Dwight Towers
    44. The Road to El Dorado – Drumul spre El Dorado (2000) …. Tzekel-Kan
    45. Looking for an Echo – Nostalgii (2000) …. Vince ‘Vinnie’ Pirelli
    46. The Hunley (1999) …. Lt. George Dixon
    47. Rashi: A Light After the Dark Ages (1999) …. The Inkman (voce)
    48. The Odyssey – Odiseea (1997) …. Odysseus
    49. Gotti (1996) …. John Gotti
    50. Gotti (1996) …. John Gotti
    51. Striptease (1996) …. Lt. Al Garcia
    52. Kidnapped (1995) …. Alan Breck Stewart
    53. Judge Dredd – Judecatorul (1995) …. Rico
    54. Trial by Jury – Verdict sub amenintare (1994) …. Rusty Pirone
    55. Blind Justice (1994) …. Canaan
    56. Fatal Instinct – Instinct fatal (1993) …. Ned Ravine
    57. Hoffa (1992) …. Carol D’Allesandro
    58. 1492: Conquest of Paradise (1992) …. Sanchez
    59. The Mambo Kings – Regii mamboului (1992) …. Cesar Castillo
    60. Fever (1991) …. Ray
    61. The Marrying Man – Femeia visurilor mele (1991) …. Bugsy Siegel
    62. Q & A (1990) …. Roberto ‘Bobby Tex’ Texador
    63. Animal Behavior (1989) …. Mark Mathias
    64. Passion and Paradise (1989) …. Alfred De Marigny
    65. Eternity – Eternitate (1989) …. Romi/Sean
    66. Jack the Ripper – Jack Spintecatorul (1988) …. Richard Mansfield
    67. The Penitent – Pacatosul (1988) …. Juan Mateo
    68. Napoleon and Josephine: A Love Story – Napoleon si Josephine (1987) …. Napoleon Bonaparte
    69. Hands of a Stranger – Mainile unui strain (1987) …. Joe Hearn
    70. A Deadly Business (1986) …. Charles Macaluso
    71. Belizaire the Cajun (1986) …. Belizaire Breaux
    72. Stranger in My Bed (1986) …. Hal Slater
    73. Evergreen – Destine inlantuite (mini-serie) (1985) …. Joseph Friedman
    74. Why Me? (1984) …. Dr. James Stallings
    75. Unfaithfully Yours – Sotia ta necredincioasa (1984) …. Maxmillian Stein
    76. Rage of Angels (1983) …. Michael Moretti
    77. I, the Jury (1982) …. Mike Hammer
    78. Love and Money (1982) …. Lorenzo Prado
    79. Sophia Loren: Her Own Story – Sophia Loren: povestea vietii (1980) …. Riccardo Scicolone
    80. Private Benjamin – Benjamin, recrut fara voie (1980) …. Henri Alan Tremont
    81. Little Darlings (1980) …. Gary
    82. Prophecy – Profetia (1979) …. John Hawks
    83. The Pirate (1978) …. Ahmed
    84. Lady of the House (1978) …. Ernest de Paulo
    85. Human Feelings (1978) …. Johnny Turner
    86. Paradise Alley (1978) …. Lenny Carboni
    87. First Ladies Diaries: Rachel Jackson (1975) …. Robards
    88. The Lord’s of Flatbush (1974) …. Wedding Guest
    89. How to Survive a Marriage (Serial TV) (1974) …. Johnny McGee (1974-1975)

    Producator

    1. Dot.Kill (2005)

    Poze cu Armand Assante:


    Popularitate: 12%

    Rating 3.00 din 5


    Postari asemanatoare:
  • Abonare RSS

    Postare etichetata cu:
Lasa un comentariu

*

*

-hi- -nu- -nee- -love- -he- -hehe- -bush- -pwp- -ss- -aa- more »

Asculta Radio Codlea

Traducere

  • Romana Engleza Franceza Spaniola Germana

Categorii

Comentarii recente

Sondaj!

Ce va doriti in noul an ?

Arata rezultatele

Loading ... Loading ...

Arhiva

Calendar 2010

Decembrie 2016
« Noi    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Parteneri

Penita Sufletului
codlea, radio codlea, radio online, muzica, muzica noua, noutati muzicale, pictoriale, showbiz, videoclipuri noi, filme noi, tutoriale, house mix