Amanda Detmer

  • Scris de ady7zu Nu sunt comentarii Comments
    Ultima actualizare: August 24, 2009 |

    Amanda Detmer 1222519502 Amanda DetmerNume:
    Amanda Detmer
    Data nasterii:
    27 Septembrie 1971 (37 ani)
    Locul nasterii:
    Chico, California, SUA
    Zodia:
    Balanta

    Amanda Jeannette Detmer (nascuta pe 27 septembrie 1971) este o actrita americana care a aparut in mai multe show-uri tv si filme. S-a nascut si a crescut in Chico, California avand ca mama pe Susan Detmer o profesoara de engleza si ca tata pe Melvin Detmer un cowboy muzician. A absolvit California State University, Chico si inainte sa imbratiseze cariera in industria televizata a decis sa-si completeze studiile la NYU’s Tisch School of the Arts unde si-a luat diploma in arte frumoase.
    In timpul scolii are loc debutul ei cinematografic un film de televiziune, Stolen Innocence(1995)dar, aceasta s-a gandit sa-si completeze studiile inainte sa imbratiseze cariera de actrita.

    In 1998 petrece o intreaga vara pe scena in Minneapolis. In acelasi an s-a lansat cu drama Last Seen. Desi isi luase deja diploma la New York University si avea aproape 30 de ani s-a adaptat foarte bine in roluri de adolescenta avand si infatisarea si sarmul nesesar.

    In 1999 apare in serialul tv To Serve and Protect.Amanda a fost mereu distriuita in roluri blajine, care sa se potriveasca cu farmecul ei.

    Filmografie:

    1. Single with Parents (2008) …. Sasha
    2. Making It Legal (2008) ….
    3. Calling All Friends: The Story of ‘What About Brian’ (2007) …. Propriul rol – Actor
    4. American Crude – Iluzie Americana (2007) …. Olivia
    5. 1321 Clover (2007) …. Sharon Tuttle
    6. Proof of Lies (2006) …. Christine Hartley
    7. You, Me and Dupree – Doar tu si eu. Al treilea e in plus! (2006) …. Annie
    8. Final Move – Sah mat cu moartea (2006) …. Amy Marlowe
    9. What About Brian (Serial TV) (2006) …. Deena Greco
    10. Alone in a Crowd (2005) ….
    11. Lucky 13 (2005) …. Amy
    12. Weekends (2004) …. Carolyn McIntyre
    13. Portrait (2004) …. Esther
    14. Extreme Dating – Dragoste cu sufletul la gura! (2004) …. Lindsay Culver
    15. Picking Up & Dropping Off – O intalnire neasteptata (2003) …. Jane
    16. All Grown Up (2003) ….
    17. Patching Cabbage (2003) …. Rhonda
    18. Big Fat Liar – O minciuna gogonata (2002) …. Monty Kirkham
    19. Last Seen (2002) …. Jennifer Langson
    20. Kiss the Bride – Saruta mireasa (2002) …. Danisa ‘Danni’ Sposato
    21. The Majestic – Majestic (2001) …. Sandra Sinclair
    22. Reel Comedy: Saving Silverman (2001) …. Propriul rol
    23. Saving Silverman (2001) …. Sandy Perkus
    24. Boys and Girls – Baieti si fete (2000) …. Amy
    25. Final Destination (2000) …. Terry Chaney
    26. A Little Inside (1999) …. Sarah Parker
    27. Drop Dead Gorgeous – Frumusete mortala (1999) …. Miss Minneapolis
    28. To Serve and Protect – In slujba dreptatii (1999) …. Tyler Harris-Carr
    29. Stolen Innocence – Inocenta pierduta (1995) …. Dannie Baldwin

    Poze cu Amanda Detmer:


    Popularitate: 32%

    Rating 3.00 din 5


    Postari asemanatoare:
  • Abonare RSS

    Postare etichetata cu:
Lasa un comentariu

*

*

-hi- -nu- -nee- -love- -he- -hehe- -bush- -pwp- -ss- -aa- more »

Asculta Radio Codlea

Traducere

  • Romana Engleza Franceza Spaniola Germana

Categorii

Comentarii recente

Sondaj!

Ce va doriti in noul an ?

Arata rezultatele

Loading ... Loading ...

Arhiva

Calendar 2010

Decembrie 2016
« Noi    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Parteneri

Penita Sufletului
codlea, radio codlea, radio online, muzica, muzica noua, noutati muzicale, pictoriale, showbiz, videoclipuri noi, filme noi, tutoriale, house mix